RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
TVV Sound

Klara: ‘Iedereen Klassiek’ is terug

Op zaterdag 30 oktober organiseert Klara, in samenwerking met Concertgebouw Brugge, Brugge Plus en de Stad Brugge, de achtste editie van ‘Iedereen Klassiek’. Vorig jaar stak de coronapandemie nog een stok in de wielen, maar nu is dé hoogdag van de klassieke muziek weer helemaal terug. ‘Iedereen Klassiek’ staat garant voor een dag lang gratis genieten van schoonheid en mooie muziek in de Brugse binnenstad. 

Klassiek is er in alle maten en gewichten, voor alle emoties en gelegenheden. Jong en oud, kenner of liefhebber, Klara verwelkomt ze allemaal en dompelt elke bezoeker onder in een heerlijk bad muziek. Een evenement van dit formaat organiseer je als radiostation niet alleen.

Ook dit jaar kan Klara weer rekenen op Concertgebouw Brugge, Brugge Plus, de Stad Brugge en veel andere partners. Naast jong of minder bekend talent, zijn ook klinkende namen als Brussels Philharmonic, Echo Collective, Vlaams Radiokoor en stadsbeiaardier van Brugge Wim Berteloot van de partij.

Aandacht voor iedereen

Tijdens ‘Iedereen danst!’ kan niet alleen naar muziek worden geluisterd, maar ook gevoeld en beleefd. Op de Markt van Brugge kan iedereen actief meedoen en zich helemaal uitleven op klassieke muziek. Nog bijzonder: in de weken voor het evenement worden er concerten georganiseerd in woonzorgcentra, een ziekenhuis en de penitentiaire instelling van de West-Vlaamse hoofdstad. 

Omdat de organisatoren ook een veilig evenement willen, moeten bezoekers per voorstelling tickets reserveren. Dit kan vanaf maandag 11 oktober via Klara.be, helemaal gratis. Thuisblijvers hoeven niets te missen. Het evenement is ook te volgen op Klara, in de Klara-app en op Klara.be op zaterdag 30 oktober van 09:00 tot 19:30 uur in en rond Concertgebouw Brugge en in de binnenstad.

° Foto bovenaan: Klara-presentatrice Katelijne Boon aan tafel met nethoofd Chantal Pattyn – Iedereen Klassiek 2019  – © VRT


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Klara
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx