RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Kiosk Radio steunt Brusselse muzieksector

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Dat de muziekscene keihard getroffen wordt door de maatregelen die de diverse overheden in het land troffen naar aanleiding van de corona-uitbraak, hoeven we alvast niet meer uit te leggen. Initiatieven allerhande moeten het leed enigszins verlichten, dat is ook het geval in Brussel waar Visit.brussels, Botanique en Kiosk Radio hulp bieden. 

Belgische en Brusselse artiesten zullen live optreden, de Facebookpagina’s van de drie partners gaan alles live streamen. Visit.brussels is er alvast begonnen vanop populaire locaties in de hoofdstad. Het publiek kan de betrokken clubs en locaties steunen door vouchers te kopen die kunnen worden ingewisseld voor concert- of toegangstickets zodra de sector weer op gang komt.

Kiosk Radio zendt deze zomer tien live sessies – telkens op maandag – uit vanaf enkele toplocaties en -clubs. Kiosk Radio is een internetproject waar heel wat Brusselse dj’s de revue passeren. De naam van het station is niet gestolen, wat die refereert naar de kiosk in het Warandepark die werd omgebouwd tot een heus muziekhuis. Het resultaat van een hoofdstedelijke wedstrijd in 2018 om voor de oude verlaten kiosken een nieuwe bestemming te vinden. 

De bedoeling is om met muziek de Brusselaars naar het park lokken en meer in te spelen op de trend van mensen die via hun computer naar de radio luisteren. En om lokale artiesten in de schijnwerpers te zetten door hen een internationaal podium te bieden. Kiosk Radio wil daarnaast ook een ontmoetingsplaats zijn.

Optredens zullen verzorgd worden door heel wat klinkende namen. De tournee startte op 29 juni met de C12. Daarna volgen live de residents van hotspots als de VK, Fuse, Listen! Festival, Buda BXL en Botanique. 

° Meer details zijn te vinden op de website van Visit.brussels.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx