RadioVisie

  • .
    .

Kim trapte nummer 880 af bij Nostalgie (video)

Uit een online bevraging door Ivox (marketing research) en Nostalgie blijkt dat ruim één op de drie twintigers fan is van muziek uit de 80’s. Bij dertigers is dit zelfs meer dan de helft. Met de claim ‘The 80s Are Here’ zit de commerciële zender dus goed. En net daarom wordt vanaf nu, tot en met 14 oktober, de ’80s Top 880′ uitgezonden. De lijst wordt een dag later afgesloten met een ’80s party’ Café Local in Antwerpen. 

De Britse Kim Wilde, goed voor enkele wereldwijde successen in de eighties, mocht vanmorgen bij Astrid Philips in de ‘Ochtend bij Nostalgie’ (doordeweeks: 06:00-09:00 uur) de lijst officieel op gang fluiten. Haar classic uit 1988 ‘Never Trust A Stranger’ staat immers op nummer 880. Met welke liedjes zij nog opduikt en of ‘Africa’ van Toto nog steeds op nummer 1 zal staan, wordt duidelijk op vrijdag 14 oktober, even voor 18:00 uur. 

° Lees verder onder de afbeelding.

Astrid Philips en Kim Wilde

Station Manager Jo Nachtergaele: “Uit de zovele stemmen en reacties van de afgelopen dagen merken we al hoezeer de 80s ‘leven’ in alle lagen en leeftijden bij onze luisteraars. We genieten met zijn allen van Stranger Things op Netflix, maar ook steeds meer van die onsterfelijke muziek uit de 80s. Dat worden acht topdagen bij Nostalgie.” 

Op zaterdag 15 oktober is iedereen welkom in het Antwerpse Café Local voor ‘The 80s Are Here – The Party’. Tickets zijn online te koop bij Nostalgie. Axel Daeseleire en de Nostalgie dj’s gaan er draaien, maar er zijn ook roller girls, styling- en foto-opportunities, een arcade room boordevol games en hele speciale 80s cocktails.


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Nostalgie Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx