RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Kicken op radio en zo – 130

Geef die Rob Kemps dan ook maar meteen een radioprogramma

Je moet het die John de Mol toch nageven: hij heeft een neusje voor mensen die een plat publiek aanspreken. En dat bedoel ik niet eens negatief. Gewoon mensen die houden van een potje kaarten, voetbal kijken en seks met de sokken aan. Na dat paardenmeisje Britt Dekker heeft hij nu Snollebollekes voorman Rob Kemps gestrikt voor drie jaar, om lekker gezellig te gaan doen op SBS6. Maar ik lees niks over een radioshow. Wat zou bij hem passen?

Bij 3FM hebben ze lolbroek Rob Janssen en die valt wel een beetje te vergelijken met Kemps. Maakt ook feestmuziek en doet ook lollig en gezellig. Alleen mist hij nou weer net de bravoure om tegen Matthijs van Nieuwkerk te zeggen, op prime time bij NPO1, om samen een programma over Franse chansonniers (=zangers) te gaan maken. Kemps deed ooit al auditie voor de Lama’s, waar hij het nét niet werd. Maar dat hij op TV nou net die ‘aanwezigheid’ heeft die veel radiodiscjockeys missen dat is een feit.

Wat zou onze Snolliebollie op de radio kunnen gaan doen bij Talpa? Nou hij is op de eerste plaats natuurlijk de perfecte vervanger voor Van Someren bij 10, als die op vakantie is of een inval moet doen ergens (hij werkt ook bij de politie). Zelfde humor, zelfde voornaam, kan ook heus wel een bak vertellen en dat mengpaneel heeft ie zo onder de knie. Ook Ekdom zou hij makkelijk kunnen vervangen bij afwezigheid, paar woordgrapjes maken en lekker gezellig lachen met giechelkont Evelien de nieuwslezeres, ook bekend van Talpa TV (Hart van Nederland).

Een eigen radioshow voor Rob Kemps? Mmm. Misschien dan toch bij 538. Want dat mist gezelligheid op dit moment. Er wordt wel veel en hard gelachen, maar toch allemaal een beetje met de bijsmaak van lachen óm elkaar en niet mét elkaar. Een groot verschil wat de luisteraar wel degelijk proeft. Genee is die andere TV ster die ook gewoon radio doet dus Kemps zou een mooie tweede kunnen zijn. Misschien moet ie wel gekoppeld worden aan dat paardenmeisje, ik zie het wel voor me hoor: Britt & Rob. 

Waarom niet in de middag samen? De truukjes van Coen en Sander kennen we nu wel en Mattie & Marieke bewijzen dat de combi man/vrouw goud is op de radio. Kemps is 35, Dekker is 29. Coen is 40 en Sander 44. Op een hitstation. Lees je mee, Johnnyboy! Je hebt goud in handen. Gooi die twee samen op de radio bij 538, verhuis Oen & Anders naar het oude 3FM genaamd Veronica. Bekender en populairder dan die twee heb je niet in huis bij je voormalige paradepaardje. Schop ze zodra de zalen weer opengaan met z’n tweeën in een bomvol Gelredome het podium op en die zender van je gaat weer scoren als nooit te voren! Snollebollekes bedenker Jurjen Gofers er weer bij als producer van de radioshow, goddome wat een goed idee! Eindelijk eens wat frissers op de radio dan al dat uitgekauwde.

Patrick Kicken


Amptec

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Kicken op radio en zo – 129

Radio is al lang geen 538 meer Ik moet er stiekem toch een beetje om Lees verder

Kicken op radio en zo – 128

Stenders naar Veronica, owjee Zeventien appjes. Twaalf twitterberichten. Veertien berichten op Facebook. JE HAD TOCH Lees verder

Kicken op radio en zo – 127

De oplossing voor 3FM is niet zo heel moeilijk In bijna ieder gesprek wat je Lees verder

Kicken op radio en zo – 126

Wat ik van Bart van Leeuwen vind? Tijdje terug ontving ik dit bericht: Hi Patrick. Wat Lees verder

Wat er bij 538 gaat veranderen

Dat het vlaggenschip van Talpa radio het moeilijk heeft weten we al jaren. Maar zit Lees verder

De 15 beste podcasts over radio

Vooruit, de herfstmaand begint, het wordt weer vroeger donker dus we kunnen wel wat extra Lees verder

Gaat Wietze 3FM redden?

Ze hebben een probleem. Er luistert vrijwel niemand. Even een kleine aanvulling op mijn stukje Lees verder

Dit verandert bij NPO Radio 1, 2 én 3FM

Patrick Kicken: Uit het natte Hilversumse geruchtencircuit. Jij nog wat gehoord? Aan de vooravond van Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x