RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Kick-off online TrapLab Radio

Op vrijdag 4 september vindt de kick-off van TrapLab Radio plaats in Poppodium Grenswerk. TrapLab Radio is een online radiostation en livestream opgericht door een aantal jonge dance liefhebbers uit Venlo. Vanaf volgende week is er iedere vrijdag tussen 15:00 en 21:00 uur een live stream vanuit Poppodium Grenswerk. TrapLab Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Pop in Limburg.

TrapLab Radio is een thuishaven voor dj’s, producers, collectieven maar vooral voor de liefhebber van elektronische muziek. Een greep uit de genres: Hiphop, house, drum & bass en techno. TrapLab Radio vindt plaats in een volledig omgetoverde oefenruimte op Verdieping Nul in Poppodium Grenswerk. Hier wordt iedere vrijdag tussen 15:00 en 21:00 uur een programma gemaakt dat thuis op de bank via een stream of live vanuit Grenswerk met een hapje en drankje gevolgd kan worden. Uiteraard worden binnen en buiten de oefenruimte de regels omtrent het coronavirus nageleefd.

Het programma wordt samengesteld door dj/host Jelle van Marcke en Lieke Lenders, danceprogrammeur van Grenswerk. Ook is het mogelijk voor dj’s/producers om zich aan te melden voor een plek in de show.

“Ons streven is om lokaal en regionaal talent op de kaart te zetten en onderlinge verbindingen te creëren tussen dj’s, producers & collectieven. Op de lange termijn willen we de elektronische muziekscene in Limburg op de kaart zetten en laten zien wat de Zuiderlingen allemaal in huis hebben”, aldus initiatiefnemers Jelle van Marcke en Lieke Lenders.


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx