fbpx

RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Kevin vertelde het aan Evi bij Joe

In ‘Het Heilig Huis Van Hanssen’ bij Joe nodigt Evi Hanssen bekende Vlamingen uit om bij haar thuis te komen ontbijten. Zaterdag 20 juni tussen 10:00 en 12:00 uur, kwam Kevin Janssens langs. Naast een ontbijt, schotelde Evi hem ook de ’10 Geboden’ voor. Janssens is vooral bekend als acteur. Naast tal van tv-reeksen was hij ook te zien in de Vlaamse speelfilms Windkracht 10: Koksijde Rescue en Vermist. Radio maakte hij nooit, het dichtst in de beurt daarvan kwam hij toen in 2010 als VJ werkte voor het inmiddels verdwenen JIM TV.

Kevin vertelde Evi voor het eerst over een zwaar auto-ongeluk dat hij eind februari heeft gehad. “Ik kwam van Brussel op de A12 en het was aan het regenen. Ineens was er een hagelbui en ik zie de auto rechts voor mij remmen, dus ik rem ook en ik begon te schuiven richting twee bomen. Ik dacht toen echt: ‘het is gedaan’. Terwijl ik overkop ging, zei ik tegen mezelf dat ik rustig moest blijven. Toen ik stilstond was er overal rook en er was niemand die stopte… Ineens hoorde ik : Hallo, meneer?

“Ik dacht dat het God was en dat ik dood was. Maar blijkbaar als je airbags afgaan bellen ze je automatisch op. Ik had geen schram, ik had niks en ik heb me er een week schuldig over gevoeld dat ik niks had. Een paar jaar geleden is een van mijn beste vrienden gestorven, Marc Van Eeghem. En toen ik dat accident had dacht ik ‘dat is de Marc die zegt dat ik nog maar efkes beneden moet blijven’.” 

Evi wou ook weten of Kevin een jaloers persoon is. “Mijn jaloezie heeft meer met mijn ambitie te maken. Het feit dat ik nu in het buitenland een aantal dingen kan doen, daar ben ik enorm dankbaar en blij over. Dat is één van mijn dromen van vroeger en ik wil daar nog verder ingaan. Ik gun iedereen dat. Het is tijdverspilling om op een negatieve manier jaloers te zijn. Ik heb mijn eigen weg die ik bewandel en er openen deuren voor mij waar ik enorm dankbaar voor ben.”

Al vertelt Kevin ook dat hij vroeger wel enorm jaloers was in de liefde: “Ik was bang dat er altijd iemand beter is, dat je niet goed genoeg bent en dat je de verwachtingen niet kan inlossen. Dat uit zich dan in onzekerheid en wantrouwen. Ik vind dat gezonde jaloezie wel moet kunnen, dat laat zien dat je iemand graag ziet maar je moet er wel met elkaar over kunnen praten. Humor doet dan ook heel veel. Als je dat met humor kan oplossen, dan is er veel lucht rond het onderwerp jaloezie.” 

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Related Post
Bart legde het uit aan Evi bij Joe (video)

De verhalen van Bart Peeters achter de Tien Geboden? Die kwamen luisteraars deze ochtend te Lees verder

Joe: Kürt Rogiers opende Huis van Hanssen (video)

Het ‘Heilig Huis Van Hanssen’ is terug bij Joe. Evi Hanssen schotelt elke zaterdag twee Lees verder

Evi Hanssen maakt coronareeks voor Joe (video)

Evi Hanssen kennen we vooral van de televisie. Ooit begonnen in 2001 als VJ op Lees verder

Joe wordt Anja, Stefaan, Caroline, Karel en Freya

De coronacrisis heeft heel het land door elkaar geschud. Joe wil daarom een welgemeende ‘merci’ Lees verder

Joe: De ‘toekomst van thuiswerken’ (video)

Evi Hanssen in de eerste aflevering van ‘Is Dit Nu Later?’ Gisteren, zaterdag 25 april, Lees verder

Joe: ‘Careless Whisper’ beste 80’s-plaat (video)

Joe nam de luisteraars de bijna voorbije week - van 22 tot 29 mei 2020 Lees verder

Blad 477: Ronan, Qmusic, Joe en persvrijheid

Morgen, woensdag 22 april wordt één van onze jeugdidolen begraven. Zijn foto hing tussen die Lees verder

‘100% online’-spots op Qmusic, Joe en Willy

De radiomerken van DPG Media verkopen voor hun onlinestreams naast ‘pre-rolls’, die anderhalf jaar geleden Lees verder

Meer over Joe

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x