RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Kawtar Ehlalouch stapt uit Warmste Huis na overlijden in de familie

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Zowel in Nederland als in Vlaanderen hebben de deelnemers van de speciale radioweek af te rekenen met pech. Bij de bovenburen testten twee van de drie NPO 3FM dj’s positief op corona. Bij MNM moest Kawtar Ehlalouch haar bijdrage aan de ‘Warmste Week’ onderbreken na een overlijden in de familie.

“Onze superlieve collega Kawtar heeft vandaag geen gemakkelijke dag. Ze heeft te horen gekregen dat iemand in haar familie overleden is”, zei Sander Gillis rond half vijf. “Niet meer dan logisch dat ze even de tijd neemt om bij haar familie te zijn. Lieve Kawtar, neem alle tijd die je wil. We zijn hier met drie. We lossen het op.”

Dit jaar presenteerden tot gisteren vier in plaats van de gebruikelijke drie dj’s ‘De Warmste Week’. De keuze viel op Fien Germijns (27) en Eva De Roo (34) van Studio Brussel en hun MNM-collega’s Sander Gillis (30) en Kawtar Ehlalouch (25). Het kwartet maakt zes dagen lang non-stop radio op Studio Brussel, MNM en VRT MAX vanuit Het Warmste Huis in Hasselt. Na het vertrek van Kawtar Ehlalouch zullen Fien Germijns, Eva De Roo en Sander Gillis vanaf nu elkaar iets sneller afwisselen.

In Nederland zit het originele NPO 3FM-trio nog wel opgesloten in het Glazen Huis in Amersfoort, maar gebeuren alle gesprekken via de… brievenbus en niet langer vanuit de studio. Bezoekers kunnen nog steeds naar bedrijventerrein De Nieuwe Stad komen om de optredens bij te wonen. De actie duurt nog tot kerstavond. 


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx