RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Julie Vermeire ruilt NRJ voor tv-plannen

Julie Vermeire (22) zit niet langer achter de microfoon in de ochtendshow van NRJ. De dochter van Jacques zet haar radiocarrière ‘on hold’ om te focussen op haar televisieplannen, zo melden de kranten van het Mediahuis (dat een flinke vinger in de pap heeft bij de jongerenzender).

Julie Vermeire startte midden augustus aan de zijde van dj Michaël Joossens van maandag tot donderdag in het ochtendblok tussen 06:00 en 10:00 uur. De maanden ervoor dook ze ook wekelijks op met TikTok-tips. Maar nu is haar plek ingenomen door Jarne Rediers. Programmamanager Nathalie Delporte bevestigt het vertrek van Vermeire bij de NRJ-ochtendshow.

“Toen Julie bij ons begon, spraken we af dat haar tv-werk altijd voorrang zou krijgen”, zegt Delporte. “Dat is nu het geval: Julie heeft plannen voor televisie en focust zich komende maanden daarop. Die twee agenda’s vallen moeilijk te rijmen. Maar het is geen afscheid. Julie blijft verbonden aan onze zender en keert in januari terug met een wekelijks item.”

Vermeire lag nog tot december onder ‘proefcontract’ bij NRJ. Om daarna haar verdere plannen te bekijken. Zo lang heeft het dus niet geduurd. Momenteel zit ze rond de tafel met SBS, het moederbedrijf van zenders Vier en Vijf, om samen verschillende scenario’s te bespreken. “Concrete plannen zijn er nog niet, maar alles ziet er goed uit”, zegt Vermeires manager Thomas Lowette. “Wellicht krijgt Julie volgend jaar enkele eigen tv-projecten. Daarom is ze nu al gestopt met de ochtendshow. Elke dag zo vroeg opstaan vergt energie. Dat valt moeilijk te combineren.”

De ochtendshow van NRJ doet het voortaan met het duo Michaël Joossens en Jarne Rediers, elke weekdag van 06:00 tot 10:00 uur.


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx