RadioVisie

  • .
    .

Julie Van den Steen (even) terug bij Qmusic (video)

En maakt radio met Average Rob en Nicolas Caeyers

Het ochtendduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe gaat vanaf volgende week met paasvakantie, en dit keer geven ze de microfoon door aan VTM-gezicht en ex-radiocollega Julie Van den Steen. Zij houdt de luisteraars twee weken lang elke weekdag van 06:00 tot 10:00 uur gezelschap, met telkens om 09:00 uur een extra portie ambiance met ‘Het Foute Uur’.

Julie zal de ochtendshow niet alleen presenteren, maar krijgt daarvoor het gezelschap van twee sidekicks. In de eerste week, van maandag 5 tot en met vrijdag 9 april, wordt ze vergezeld door internetsensatie Average Rob. In de tweede week, van maandag 12 tot en met vrijdag 16 april, maakt ze radio met Nicolas Caeyers – één van de populairste TikTokkers van Vlaanderen.

Julie Van den Steen: “Na twee jaar kruip ik nog eens achter de radiomicrofoon. Ik heb er enorm veel zin in om de luisteraars te leren kennen en hen ‘s ochtends te vergezellen tijdens deze toch wel wat atypische paasvakantie. Alleen het vroege opstaan zal terug wennen worden.” (lacht)

Tijdens de ochtendshow neemt ze enkele vaste rubrieken over van Maarten & Dorothee. Zo maakt een huisdier elke woensdag kans op een nominatie voor ‘De Strafste Snurker van Dierenland’ en wordt de week op vrijdag afgesloten met ‘Het Recordboek’, waarin de luisteraars een gooi doen naar een record.

Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe: “We kunnen de paasvakantie met een gerust hart ingaan, want Julie heeft uiteraard heel wat jaren radio-ervaring. We zijn dan ook blij dat ze de luisteraars twee weken lang door de ochtend zal loodsen. Natuurlijk zullen we vaak luisteren naar Julie, maar we gaan ook wat slaap inhalen om er vanaf maandag 19 april weer met enorm veel goesting en hopen energie te staan.”


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx