RadioVisie

  • .
    .

Julie gaat naast Kim & Michaël tiktokken (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Morgenochtend, dinsdag 5 mei, gaat Julie Vermeire van start met een TikTok-rubriek in de ochtendshow bij NRJ (06:00-09:00 uur). Daarin worden niet enkel dj’s Kim Muylaert en Michaël Joossens, maar meteen ook alle jonge luisteraars wegwijs gemaakt in de do’s en don’ts op TikTok. De social media-app waarmee korte (muziek)video’s gemaakt en gedeeld kunnen worden.

TikTok was al populair en sinds iedereen in z’n kot zit, is het hek blijkbaar van de dam. Bij NRJ hebben ze er zich ook aan gewaagd, maar – net als vele nieuwkomers – is extra advies niet onbelangrijk gebleken. Voor haar meer dan 100.000 volgers geeft Julie dagelijks het voorbeeld: stijlvol, origineel en altijd met haar kenmerkende smile. Sinds de lockdown danst ook pa Jacques – Zal ’t gaan? Ja? – wel eens mee.  

Maar wat werkt er op TikTok? Wie moeten we volgen? Wat zijn de trends? Hoe pak je het aan om origineel te zijn? Wat kan je schaamteloos kopiëren en wat moet je zeker niet doen? Vele jongeren vragen het zich af. Julie Vermeire: “Ik was al een paar keer te gast bij NRJ en dat is elke keer zo plezant. Ook met Kim en Michaël klikt het bijzonder goed. Zij kunnen me heel wat tips geven over radio maken en nu kan ik hen helpen om te knallen op TikTok. Die vroege uurtjes neem ik graag bij.”  

Kim: “Wij amuseren ons rot ’s morgens bij NRJ. Op de radio maar ook ernaast. We durven al eens helemaal uit ons dak gaan in filmpjes op onze socials maar eerlijk gezegd: we doen ook maar wat. Soms werkt dat en soms is het er los over. Gelukkig komt Julie nu to the rescue. We kijken er heel hard naar uit om met haar nòg zotter te doen, maar dan tenminste op een ‘professionele influencer’-manier.”

Michaël: “Dat onze jonge fans NRJ ook online en op de socials weten te vinden, bleek afgelopen vrijdag nog tijdens onze NRJ Music Tour @Home! Via onze Facebookpagina en videoparties pikten meer dan 70.000 Vlamingen een huisconcertje of presentatie mee; meer dan 2.400 muziekliefhebbers keken via NRJ.be gemiddeld veertien minuten naar hun nationale of internationale favoriete artiesten.”

° Julie Vermeire zal elke dinsdagochtend net na 08:00 uur te horen zijn op NRJ met haar nieuwe rubriek. 


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

1 Mei: NRJ Music tour at Home

Hét grootste voordeel van onderdeel zijn van een radio-multinational? Het is niet anders dan bij Lees verder

NRJ Open Skype en laatste ’30 in 20′ (video)

In 2019 zocht én vond NRJ reeds heel wat jong comedy-talent in de eerste editie Lees verder

Nieuwe frequenties voor NRJ en Topradio

Departement CJM startte een raadpleging op  Uitbreiding in Brussel en Poperinge Het Vlaamse frequentieplan gaat Lees verder

Blad 448: VBRO, audiostreaming, NRJ (video)

De wereld draait door, de radio blijft spelen, de berichten gaan continu in snel tempo Lees verder

Blad 446: Felix, NRJ, Bingo, Jess FM, Kompas, TOP & Mi Amigo (audio)

Op de verjaardag van één van de founding fathters van de populaire Vlaamse radio - Lees verder

Blad 440: Radio Totaal, Intune en NRJ (video)

Het werd een race tegen de klok, die uiteindelijk totaal slaagde!De beste sonic branding-specialisten en Lees verder

Blad 432: MNM, NRJ en Radio Garden (video’s)

Lentekriebels laten vaak de meest vreemde gevoelens ontwaken. U wordt erbij geholpen.Dertig jaar aanwezigheid op Lees verder

Het radionajaar van 2022: NRJ

Na vier jaar weten we dat ze bij NRJ Vlaanderen vooral goed zijn in het Lees verder

Meer over NRJ Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx