RadioVisie

  • .
    .

JUKE maakt radio, non-stop muziek en podcasts nóg toegankelijker

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

JUKE lanceert een reeks nieuwe productfeatures en -innovaties om gebruikers nog sneller en makkelijker toegang te geven tot alles wat de wereld van radio, non-stop muziek en podcasts te bieden heeft. Met de Connect feature wordt bijvoorbeeld de toegang tot verschillende apparaten vergroot, High Definition audio zorgt voor een betere luisterervaring en de introductie van de Huawei quick app vergroot de beschikbaarheid.

De app fungeert als een centrale bediening voor (smart)speakers thuis door deze met elkaar te verbinden. Na Chromecast en Bluetooth is nu ook Airplay beschikbaar. Luisteraars met een HEOS of Google Nest kunnen vanaf nu ook audio afspelen via de app. Standaard en exclusief wordt High Definition audio aangeboden via de app op SONOS. Voorheen was dit alleen beschikbaar na registratie en login.

Gebruikers van een nieuw Huawei toestel kunnen niet meer terecht bij de Google Play Store en daar wordt op ingespeeld door de JUKE-app beschikbaar te stellen in de Huawei App Gallery. In de app vindt de luisteraar alle radiozenders en non-stop muziek. 

Patrick Goldsteen (Director Digital Product JUKE): “We zijn er voor iedereen die graag radio luistert én het aanbod van streaming non-stop muziek en podcasting wil ontdekken. In deze periode van thuiswerken zien we dat luisteraars, niet alleen veel meer luisteren, maar ook massaal verschillende devices gebruiken. In deze tijden hebben radio en muziek een sterke rol in het verbinden van luisteraars en draagt het bij aan positieve energie in Nederland. Met JUKE bedienen we deze behoeftes door het lanceren van nieuwe productintegraties die de verbinding en toegankelijkheid vergroten.”


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx