RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Joris Hessels presenteert ‘Radio 2 Nieuwjaarsbrief’ (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Wie is belangrijk in het leven van Mathieu Terryn? Voor wie heeft Kamal Kharmach een speciale boodschap? En aan wie schrijft Saartje Vandendriessche dit jaar haar enige nieuwjaarsbrief? Op deze en nog veel andere vragen hoor je binnenkort het antwoord, want de zondagochtend van Radio 2 klinkt vanaf 5 december een tikje anders. 

Christel Van Dyck maakt immers twee maanden plaats voor Joris Hessels (foto bovenaan – © Radio 2). Terwijl zij herstelt van een medische ingreep, wijdt hij een programma aan een van zijn favoriete eindejaarstradities: nieuwjaarsbrieven schrijven. Elke zondag blikt Joris terug op het voorbije jaar en vooral vooruit. Samen met een bekende gast, en een persoonlijke nieuwjaarsbrief.

Christel Van Dyck: ”Ik moet een tijdje revalideren voor een knie die niet zo goed meer mee wil. Het leuke nieuws is dat we met Joris Hessels de geknipte vervanger hebben gevonden. Ik denk dat het heel leuke radio gaat worden”.

In Radio 2 Nieuwjaarsbrief ontvangt ontvangt Joris – naar eigen zeggen zot van speeches en brieven schrijven – elke week een bekende gast, waarmee hij samen een brief schrijft. Belangrijk detail, de nieuwjaarsbrief is gericht aan iemand die nauw aan het hart ligt van de praatgast. De eerste hoor je zondag uit de mond van Mathieu Terryn. 

Joris gaat de komende maand ook nog aan het schrijven met Kamal Kharmach (zondag 12 december), Rudi Vranckx (zondag 19 december), Saartje Vandendriessche (zondag 2 januari) en Bart Peeters (zondag 9 januari). De namen van de andere bekende gasten worden binnenkort bekendgemaakt.

Een nieuwjaarsbrief voor jou, liefste Radio 2-luisteraar

In 'Radio 2 Nieuwjaarsbrief' ontvangt Joris Hessels elke week een bekende gast, waarmee hij samen een nieuwjaarsbrief schrijft. Maar eerst heeft hij een brief voor jou, liefste Radio 2-luisteraar. 🧡

Posted by Radio2 on Thursday, December 2, 2021

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over VRT Radio 2

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx