RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Joe: vormgeving (alweer) aangevuld

DPG Media blijft verder investeren in nieuwe vormgevingen van z’n radiostations. Al blijft Willy nog even langs de zijlijn staan. Na Qmusic in Nederland, volgde eind augustus ook het zusje in België. Nieuwe jingles en aanverwanten werden geïntroduceerd. Het pakket werd ontwikkeld en geproduceerd door het Brusselse huis Brandy, in samenwerking met de vormgevers van de commerciële zender.

En het feest gaat verder. Dit keer met Joe in de schijnwerpers. Een jaar na de restyling van dit AC-station, werd nu de vormgeving aangevuld met enkele nieuwe tracks. Alweer met de groeten van Brandy. Het pakket laat sonic branding passen tussen de hits uit de voorbije vijftig jaar, zodat het geheel ook actueel klinkt. JOE lanceerde deze zomer al een voorbode van de nieuwe vormgeving. De helft van het pakket kreeg toen namelijk al een remix. Samen met drie andere tracks zijn ze nu ook in de ‘gewone’ versies on air sinds het nieuwe radioseizoen.

De jingles zijn een aanvulling op ‘JOE Your Greatest Hits All the Way’, het pakket dat exact een jaar geleden werd gelanceerd. De energieke sound van het basispakket werd aangevuld met enkele softere cuts. De knipogen naar de muziek uit de 80s laten het pakket matchen met de hits van nu. (DD)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic Meer over Joe
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx