RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Joe telt tot 2000 (in omgekeerde volgorde)

Maandag 10 oktober start bij Joe de Top 2000. Dit jaar voor het eerst met Jelle Cleymans (foto bovenaan) aan de zijde van Alexandra Potvin. Luisteraars mogen zich verwachten aan heel wat nieuwkomers in de lijst. Dankzij de revival van de Nederlandstalige en de… actualiteit van het afgelopen jaar. 

De Top 2000 verenigt ruim 65 jaar aan muziekgeschiedenis. Het oudste nummer is ‘Blueberry Hill’ van Fats Domino uit 1956. Al werd er ook gestemd op zeer recente liedjes zoals ‘Snap’ van Rosa Linn, de Eurovisiesongfestivalinzending van Armenië die alsnog uitgroeide tot een zomerhit. En ook Berre, die dit jaar doorbraak met ‘Say My Name’, krijgt een plekje in de lijst.

Ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx presenteren iedere weekdag een deeltje tussen 06:00 en 10:00 uur. Bart-Jan Depraetere en Heidi Lenaerts nemen het vervolgens over tot 13:00 uur. Carl Schmitz presenteert met Tess Goossens van 13:00 tot 16:00 uur en Raf Van Brussel en Rani Deconinck blijven op hun vertrouwde plek tussen 16:00 en 19:00 uur. De avond is van maandag 10 tot woensdag 12 oktober, tussen 19:00 en 22:00 uur in handen van de debuterende Jelle Cleymans en Alexandra Potvin. Vanaf donderdag neemt Jan Bosman de microfoon over van Jelle.

De afsluiter op zaterdag 22 oktober  

Dit jaar sluit Joe de hitlijst af met de allereerste Top 2000 Singalong Party in de Antwerpse Waagnatie, samen met tweeduizend luisteraars en met Natalia, The Trammps, Belle Perez, Wim Soutaer en Sandra Kim. Plus de beste hits uit de Top 2000. Ook Sven Ornelis en Bart-Jan Depraetere zijn van de partij met dj-sets. Daarnaast geven Heidi Van Tielen, Raf Van Brussel en Jan Bosman een optreden en zijn ook alle andere Joe dj’s aanwezig. Tickets zijn te koop via Joe.be.

° De Top 2000 is de jaarlijkse toplijst van Joe gekozen door luisteraars. Van maandag 10 tot vrijdag 21 oktober. Te volgen via Joe, online via joe.be of via de Joe-app.


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Joe
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx