RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Joe: Sven en Anke gaan ‘On Tour’ (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De tourbussen van Vlaamse artiesten staan al een tijdje stil maar daar brengen Sven Ornelis en Anke Buckinx vanaf aanstaande maandag 26 oktober verandering in. In ‘Sven & Anke On Tour’ tovert het Joe-ochtendduo een tourbus om tot een radiostudio op wielen. Ze nemen elke dag tussen 06:00 en 10:00 uur tal van Vlaamse artiesten uit de Top 2000, coronaproof, mee op hun route. Regi rijdt mee op maandag, Natalia op dinsdag, Bart Kaëll op woensdag, Milow op donderdag en Niels Destadsbader op vrijdag. 

“Een week lang trekken we op muzikale roadtrip doorheen Vlaanderen. De bus waarmee we gaan touren is er trouwens eentje waarin onder andere Selah Sue en Angèle rondgereden hebben. Hoe cool is dat?!” vertelt Anke Buckinx. “On the road gaan we radio maken en daarbij draait alles rond muziek én rond onze centrale gast. Luisteraars komen straffe muzikale en tour-verhalen van onze vijf artiesten te weten: iets geks dat ze hebben meegemaakt in de kleedkamer tijdens één van hun eigen tournees, tijdens een concert waar ze zelf in het publiek stonden of vreemde verzoekjes die ze al hebben gekregen. En we brengen de artiesten op een veilige manier tot bij onze luisteraars”, vult Sven Ornelis aan.

Sven en Anke touren door het ganse land om een week lang elke ochtend een luisteraar te verrassen. Waar ze precies stoppen, dat beslissen de luisteraars zelf. Eerder konden ze via de website van Joe iemand nomineren die een schouderklopje verdient, een verrassing kan gebruiken of iemand die fan is van één van de artiesten van de Sven & Anke tournee. Die verrassen ze met een eenmalig en intiem optreden ter plaatse. 

° De Joe-tourbus kan vanaf maandag 26 oktober elke ochtend tussen 06:00 en 10:00 uur live gevolgd worden via Facebook en Instagram. Luisteren kan via Joe, joe.be en via de Joe-app.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Joe

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx