RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Joe Summer Island brengt retro kermis naar Westende

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Voor de eerste keer bouwt een Vlaamse radiozender een entertainmentpark op aan de Belgische kust. Van vrijdag 1 juli tot en met maandag 15 augustus trakteert Joe op de zeedijk van Westende op live radio, kermisattracties, zomerse optredens, tasty foods en drinks, verrassende thema-avonden en dat alles in een hedendaagse retro look. Met zicht op zee.

Op 1 juli openen Sven Ornelis en Anke Buckinx samen met Raf Van Brussel en Rani De Coninck het Joe Summer Island met een feestelijke radiouitzending met onder meer een live-optreden van Jaap Reesema en Pommelien Thijs.

Alle Joe-dj’s maken zes zomerse weken elke dag live radio van 10 tot 22 uur vanop Joe Summer Island: Alexandra Potvin, Carl Schmitz, Bart-Jan Depraetere, Ann Van Elsen, Tess Goossens, Kenneth Stevens, Evi Geysels, Anne Paulissen, Brecht Vanmeirhaeghe, Yves Dewolf, Lenke Van Olmen en avondspitsduo Jan Bosman en Heidi Van Tielen.

Andere optredens die u al zeker mag noteren (telkens om 20 uur): Belle Perez (vrijdag 15 juli), Mama’s Jasje (zaterdag 23 juli) en de Top 2000 Singalong Band met Joe-dj Raf Van Brussel (vrijdag 5 augustus). Alle optredens zijn live te volgen op de radio. Daarnaast zijn er verschillende muzikale gasten voor grote en kleinere concerten. Wie dat zijn, wordt later bekendgemaakt.

Op Joe Summer Island kunnen gezinnen zich daarnaast elke dag vanaf 14 uur uitleven op de vele kermisattracties: de Funky Cakewalk, de Swinging Polyp, de Shakalak Rupsbaan, de Zotgedraaid Zweefmolen en als toppertje een gratis ritje maken in het Joe Muziekrad.

Behalve de radiostudio kunnen bezoekers elke dag van 10 tot 22 uur de inwendige mens versterken met ‘all the way-pimped nachos’, frietjes en hotdogs, maar ook pannenkoeken, wafels en suikerspinnen. Om de dorst te lessen zijn er frisse drankjes en lekkere cocktails.

Afgelopen vrijdag is de opbouw van het magische Joe Summer Island gestart. Om de werken op te volgen én de attracties voor de eerste keer eigenhandig uit te testen strijken Sven en Anke vandaag, woensdag 22 juni tussen 6 en 10 uur, met hun ochtendshow neer op het Joe Summer Island.

“We willen alleen maar de crème de la crème voor onze luisteraars en om er zeker van te zijn dat alles snor zit, trekken Sven en ikzelf al eens naar Westende. We gaan de attracties testen en delen onze eerste ervaringen ook live met de luisteraars. Ik ben normaal het meisje dat achterblijft met de rugzakken, maar bon, ik ga proberen om vandaag heel stoer te zijn!”, lacht Anke.

Alle info over Joe Summer Island vind je op joe.be/summerisland.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Joe

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx