RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Joe-pakjestruck stopt in Aalst

Een kerstcadeau voor alle kinderen in armoede. Met dat goede doel voor ogen verwelkomt de stad Aalst dit jaar als eerste de Pakjestruck van Joe. Het rijdende ‘pakje’ op wielen staat morgen – vrijdag 2 december – van 09:00 tot 18:00 uur op de Grote Markt.

Voor veel kinderen is Kerstmis met pakjes niet vanzelfsprekend. Voor hen ligt er bijna nooit een cadeau onder de kerstboom. Daarom nodigt de stad Aalst Joe een volledige dag uit op vrijdag 2 december. Het uitgangspunt van de goededoelenactie ‘Pakje van je Hart’ is glashelder: samen zo veel mogelijk kinderen gelukkig maken met een mooi kerstcadeau.

Een kerstcadeau voor twintigduizend kinderen in armoede. Op dat imposante getal tikte de eerste editie vorig jaar af. Met ‘Pakje van je Hart’ doorkruist de Joe-Pakjestruck twee weken lang heel Vlaanderen. De dj’s maken er radio, ontvangen bekende gasten, en bezoekers kunnen er cadeautjes kopen.

In totaal zal de Pakjestruck van Joe de komende twee weken minstens enkele uren halt houden op 24 plaatsen in Vlaanderen. Het volledige overzicht kun je hier vinden.

Wie een ‘Pakje van zijn Hart’ wil schenken aan kinderen in armoede, kan dat dit jaar op verschillende manieren doen. Naast een bezoek aan de pakjestruck opende maandag 28 november het platform Pakjevanjehart.be, waar iedereen een ‘symbolisch pakje’ ter waarde tien euro, twintig euro en dertig euro kan kopen. Alle verhalen zijn te beluisteren op Joe met dj’s en ambassadeurs Sven Ornelis, Anke Buckinx, Raf Van Brussel, Rani De Coninck en Jelle Cleymans.


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Joe
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx