RadioVisie

 • .
  .
TVV Sound

Joe nu op FM in de Randstad

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Joe is sinds maandag 6 februari nu ook in de Nederlandse Randstad te beluisteren via FM. De Zuidelijke Mediagroep, eigenaar van het FM-kavel (B05), wil met een meer volwassen programmering een bredere doelgroep bedienen.

De Regio Randstad omvat de vier provincies in het westen van Nederland: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Het is niet één stad en ook geen agglomeratie die is gegroeid rond één stad -zoals Parijs of Londen- maar een conglomeraat de grote en middelgrote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag liggen in de Randstad. Het is een dynamische grootstedelijke regio waar 8.1 miljoen mensen – bijna de helft van de Nederlandse bevolking- wonen en werken. 

Michael Bartelet, eigenaar van de Zuidelijke Mediagroep: “Met dit nieuwe radiostation bieden we de Randstad een volwassen programmering met alleen de allerbeste popclassics uit de Jaren ‘70 en ‘80. Met onze acht krachtige FM-frequenties is de zender vanaf nu op elke radio te ontvangen.” Het format van Joe 70s & 80s steunt op hits van ABBA tot ZZ Top, van George Michael tot Michael Jackson en van Prince tot Queen. Maar ook op classic hits van artiesten die in de Randstad geboren zijn zoals Golden Earring, Anita Meyer en De Dijk.

De programma’s worden gemaakt door DPG Media dat op 1 april 2009 Joe al lanceerde in Vlaanderen. In 2019 volgde de Nederlandse versie, die in eerste instantie alleen online en via de app te beluisteren was. Op 1 mei 2022 volgde op DAB+ het kanaal ‘Joe 70s & 80s’. Nu komt het station op FM in de plaats van Qmusic Non-stop Maximum Hits, dat sinds maart 2020 te ontvangen was. Op DAB+ is Joe naast kanaal 9C nu ook in Noord-Holland en Flevoland op kanaal 8B te ontvangen. 

FM-Frequenties Joe 70s & 80s:

 • Alkmaar 95.4 FM
 • Almere 95.9 FM
 • Alphen aan de Rijn 95.9 FM
 • Groot-Amsterdam 95.7 FM
 • Gouda 95.9 FM
 • Haaglanden 95.6 FM
 • Hilversum/Gooi 95.9 FM
 • Utrecht 103.4 FM

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Joe

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx