RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Joe lanceert: ‘Koeriers van Plezier’ (video)

Joe-dj’s brengen een pak ‘dat pakt’ tot aan de voordeur van luisteraars

Koeriers brengen sinds een jaar meer pakjes aan huis dan ooit tevoren. Van allerlei spullen, kledij tot take-away maaltijden. Die koeriers krijgen vanaf maandag 22 maart hulp uit onverwachte hoek. Twee weken lang worden de Joe DJ’s ‘Koeriers van Plezier’. Ze rijden heel Vlaanderen rond om letterlijk plezier tot aan de voordeur te brengen. Van een verrassend huwelijksaanzoek tot een voortuin vol chocolade en een straat vol springkastelen. Niets is te gek om de luisteraars te plezieren. 

Sven Ornelis: “Bij Joe brengen we elke dag plezier, feel good en veel goede muziek tot bij onze luisteraars. En wij onze luisteraars graag zien en het voor ons allemaal een moeilijk jaar was en nog steeds is, willen we hen met deze actie nog eens extra in de watten leggen. Twee weken lang worden we leveranciers van pakjes ‘die pakken’ en emoties die blijven plakken. We gaan op zoek naar de meest emotionele, spannende en leuke verhalen van luisteraars en komen met de nodige dosis humor en plezier met een verrassing tot aan hun voordeur.” 

De afgelopen weken mocht iedereen zijn of haar speciale bestelling om iemand te verrassen doorgegeven via Joe.be. En dat mensen creatief zijn is te zien in de ideeën die binnenstromen, aldus Anke Buckinx: “Het is ongelooflijk welke verrassingen men uit de mouwen schudt. Ik ben diep geraakt door de wensen van sommigen maar anderzijds heb ik ook een paar keer goed gelachen. En Joe zou Joe niet zijn als we niet met elke verrassing nog iets speciaals zullen doen. Wat precies, dat ontdek je vanaf volgende week op de radio en online!”

De Koeriers van Plezier. Vanaf nu maandag 22 maart tot en met vrijdag 2 april gaan alle Joe DJ’s elke weekdag vier keer per dag op pad met hun camionette om iemand gelukkig te maken. Wil je zelf iemand plezieren, plaats je bestelling via Joe.be of via de Joe-app. 


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Joe
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx