RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Joe lanceert de Amerikaanse Top 120 ‘Bi(j) den Joe’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Op 20 januari, is het zover: dan wordt Joe Biden ingezworen als 46ste president van de VS. Joe, de Vlaamse van de radio, laat dit niet onopgemerkt voorbijgaan en zorgt voor de gepaste ‘track’ bij deze wereldgebeurtenis. Morgen, woensdag wordt ‘Bi(j) den Joe’ gelanceerd met alleen maar Amerikaanse hits tijdens de ‘Amerikaanse Top 120’. 

Sven Ornelis: “We willen er allesbehalve een politieke uitzending van maken. Maar wanneer de nieuwe president van Amerika toevallig dezelfde voornaam als onze zender heeft, dan verdient dat een muzikale feestdag. Daarom de hele dag Bi(j) den Joe enkel de grootste Amerikaanse songs. Ik kijk er nu al naar uit!”

° Lees verder onder de foto’s

Sven Ornelis en Anke Buckinx trappen de lijst in gang om 06:00 en gaan door tot 10:00 uur. Alexandra Potvin neemt het vervolgens over tussen 10:00 en 13:00 en krijgt daarbij het gezelschap van Bart-Jan Depraetere. Carl Schmitz presenteert samen met Tess Goossens tussen 13:00 en 16:00 uur. Raf Van Brussel en Rani De Coninck blijven op hun vertrouwde blok vanaf 16:00 en onthullen om 18:00 de nummer 1. 

Op dat moment zal Joe Biden ook ingezworen worden als nieuwe President in Washington (18:00 uur Belgische tijd). De Joe-dj’s delen ook de hele dag interessante weetjes bij de Amerikaanse hits en de presidenten en de radiostudio krijgt speciaal voor deze gelegenheid een Amerikaanse ‘make-over’. De dag zelf en de dag nadien krijgen luisteraars elk uur de meest recente updates rond de inhuldiging van Joe Biden te horen tijdens het radionieuws.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Joe

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx