RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Joe krijgt steun van Michel

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Vanaf maandag 20 maart warmt Joe zich op voor de 70’s Top 500 die precies zeven dagen later start. Dat gebeurt tijdens een zogenaamde ‘aanloopweek’ waarbij in elk programma één of andere verwijzing naar de seventies zit. Daarbij krijgt de zender in steun ook nog eens een ouwe bekende over de studiovloer: Michel Follet.

De veteraan in ontelbare radio-avonturen is volgende week te horen om 14:15 uur in het programma van Carl Schmitz en ook nog eens om 19:45 uur bij Alexandra Potvin. In het aansluitende weekend loop hij ook vier keer langs in de show van Jan Bosman, op zaterdag en zondag tussen 16:00 en 19:00 uur.

In totaal prijst Follet dertien jaren zeventig hits aan die in de voorbije editie van deze lijst (2022) schandelijk over het hoofd werden gezien. Aan de hand van drie ‘waterdichte’ redenen probeert hij de luisteraars te overtuigen om deze nummers op te waarderen. De keuzes gaan breed: van ELO tot The Cats, van Kraftwerk tot Nicole & Hugo. Er zit ook telkens een persoonlijke anekdote aan vast. 

Omdat de seventies gevisualiseerd worden naar de Muppets, de beroemde poppenreeks van dat decennium, wordt Michel Follet voor de gelegenheid de ‘muziekmuppet’ genoemd. Of hij daar blij moet om zijn, is onduidelijk. (TB)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Joe

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx