RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Joe gaat kaarsjes branden

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Op Allerheiligen gaan Raf Van Brussel en zanger Udo alle ‘Hemelse Helden’, met een dag vol muziek van overleden sterren, eren. Voor muzieklegendes is de dood zelden het einde. Twaalf jaar na hun overlijden galmen de hits van Michael Jackson en Yasmine nog steeds na in onze hoofden. Op 1 november brengt Joe het repertoire van heel wat Hemelse Helden opnieuw onder de aandacht. 

Van 10:00 tot 17:00 uur zijn er quasi uitsluitend evergreens van overleden artiesten te horen. Raf en Udo nemen de luisteraars ook mee naar de begraafplaats van memorabele muzikanten en zoeken er samen met de luisteraars naar hits en artiesten die men nooit mag vergeten. Maar ook gewone stervelingen waren hun hele leven vaak een held voor hun omgeving. Daarom zoekt Joe ook naar de verhalen van onvergetelijke dierbaren die we op Allerheiligen, en eigenlijk het hele jaar door, moeten herdenken.

Doet een bepaald nummer je denken aan een overleden geliefde? Via Joe Brandt een kaarsje voor jouw hemelse held kan de luisteraar een lichtje aansteken voor hem of haar aan en er tegelijk bij vertellen waarom die persoon blijvend in het hart wordt gedragen. En omdat muziek vaak zoveel meer zegt dan woorden alleen, mag er ook een nummer worden aangevraagd dat aan een overleden geliefde doet denken of waarom men zo van hem of haar hield. 

Tijdens de week van 25 oktober zijn op Joe de hele week hartverwarmende verhalen te horen van luisteraars die herinneringen ophalen aan een overleden dierbare.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Joe

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx