RadioVisie

  • .
    .

Joe gaat ‘Handdoek Leggen’ op geheime bestemmingen

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Na twee magere jaren door corona, wordt er deze zomer weer volop gereisd richting de zon. Op die vakanties is het vechten voor een ligbed aan het zwembad… dagelijkse kost. Maar daar gaat Sven Ornelis wat aan doen.Hij trekt twee weken lang elke dag naar een andere, onbekende zonnige bestemming in de wereld om er met zijn strandhanddoek een plekje aan het zwembad te reserveren voor twee gelukkige luisteraars. 

Aan z’n collega Anke in de thuisstudio en de luisteraars om te raden waar hij zijn handdoek deponeert. Wie als eerste de plek raadt, wint een vakantie voor twee personen naar de bestemming van die dag. Het Joe-ochtendkoppel geeft morgen – dinsdag 19 april – de aftrap voor deactie met een speciale ‘uitwuifshow’, live vanop Brussels Airport.

Luisteraars krijgen enkele tips over de komende bestemmingen en kunnen ook hun eigen ‘handdoek leggen-verhalen’ delen. Na de uitzending vertrekt Sven om op woensdag 20 april voor het eerst live radio te maken vanop de onbekende zomerse bestemming waar hij is gestrand. 

Anke Buckinx: “Ik weet van niks en als de helft van het duo Sven & Anke is het heel vreemd om zo radio te maken. Het voordeel is wel dat ik samen met onze luisteraars mee raad waar Sven met zijn Joe-badhanddoek een plaatsje reserveert. De luisteraars en ik samen op zoek, I love it!” 

Sven Ornelis: “Het wordt vooral heel spannende radio. Geraak ik elke dag op tijd op mijn volgende, geheime bestemming? Anke en ik maken immers zoals altijd elke ochtend samen live radio, alleen zal ik dat doen vanop mijn laptop in het buitenland en Anke vanuit de studio in Vilvoorde. We willen onze luisteraars met deze actie zo’n kleine honderd dagen voor de zomervakantie doen wegdromen van een fijne reis , zo zal ik ook mijn reisverhalen en belevenissen met hen delen en Vlamingen die er wonen interviewen. En ik geef ook elke dag één belangrijke tip: de weersvoorspelling van de volgende plek waar ik naartoe reis. Haal de weerapps op je smartphone maar boven en laat de speurder in je los (lacht).” 

° Luisteraars kunnen de avonturen van Sven en Anke elke weekdag tussen 06:00 en 10:0 uur ook volgen via Joe.be, de gratis Joe-app of via de Instagram en Facebook.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Pieter Cooreman is de allereerste Joe Lage Landen Ster (video)

Na een wekenlange zoektocht naar onontdekt Nederlandstalig talent, die eindigde met twee stemrondes kwam Pieter Lees verder

Joe: Raf Van Brussel en Rani De Coninck zoeken andere job

Is dit nu de job van mijn leven of geef ik mijn carrière een nieuwe Lees verder

Retro-interview met Sven Ornelis (audio)

Heel lang geleden, het lijkt wel alsof het in de tijd was dat de dieren Lees verder

2011: Sven Ornelis wandelt naar het werk!

Qmusic-dj Sven Ornelis trekt morgen te... voet naar het werk. Hij stapt van Rijmenam helemaal Lees verder

Joe-pakjestruck stopt in Aalst

Een kerstcadeau voor alle kinderen in armoede. Met dat goede doel voor ogen verwelkomt de Lees verder

Joe telt tot 2000 (in omgekeerde volgorde)

Maandag 10 oktober start bij Joe de Top 2000. Dit jaar voor het eerst met Lees verder

Jelle Cleymans vanaf dit najaar te horen bij Joe

Niet zozeer als zingende BV, maar als één van de dj’s, al is hij geen Lees verder

Joe bouwt Antwerpse Waagnatie om tot Singalong Arena

Vanaf maandag 10 oktober zendt Joe opnieuw de top 2000 uit. De lijst wordt afgesloten Lees verder

Meer over Joe

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx