RadioVisie

  • .
    .

Joe draait rondjes in Middelkerke

‘We’re flying high, we’re flying right up to the sky’ zal deze zomer voor heel wat kustgangers nogal echt worden. Van zaterdag 24 juli tot en met zondag 15 augustus trakteert Joe immers op een gratis – coronaproof – ritje in een reuzenrad. Met aan de ene kant een zeezicht en aan de andere kant een uitzicht op het binnenland. Uit te proberen aan de Koning Ridderdijk van Westende.

Elk weekend maken de dj’s er van 11:00 tot 22:00 uur live radio. Aanstaande zaterdag 24 juli wordt de spits afgebeten door Jan Bosman en Heidi Van Tielen, in het gezelschap van Belle Perez en burgemeester Jean-Marie Dedecker. Om 11:30 uur gaat het Joe Muziekrad z’n officiële eerste rondjes draaien. 

In het rad zijn de verschillende digitale kanalen van Joe te horen. Zo krijgt iedereen tijdens het gratis ritje een DAB+-ontvanger mee en kan er gekozen worden tussen Joe Lage Landen, Joe Easy, Joe 60’s & 70’s, Joe Top 2000 of Joe 80’s & 90’s. Op zich is dit ook een briljant idee om DAB+ te promoten, want het zal voor duizenden mensen wellicht de eerste kennismaking worden met het gebruiksgemak van een DAB+ ontvanger.

Eelke weekdag tussen 19:00 en 20:00 uur wordt een muzikale thema-avond georganiseerd. Van een uur vol discokoorts en liefdesnummers tot een uur met alleen maar zomerse sferen en kerstmuziek.

Robin Vissenaekens (Channel manager Joe): “Het is de eerste keer dat we met onze radiozender in de zomer voor een langere periode naar de Belgische kust trekken. Drie weken lang staan we letterlijk op een paar meter van het strand. Het is voor ons belangrijk om onze luisteraars iets te laten beleven, dus is het Joe Muziekrad gratis. Iedereen die langskomt en een ritje maakt zal kennis maken met onze digitale zenders.”

BV’s zijn ‘radmeesters’ van dienst

Vier weekends op rij zal er elke zaterdag en zondag een bekende Vlaming ‘radmeester’ van dienst zijn. Hij of zij zorgt mee voor het goede verloop aan het Joe Muziekrad, brengt ter plaatse live verslag uit op de radio en draait ook aan het wedstrijdrad waarbij de luisteraars kans maken op prijzen. In het openingsweekend zijn Belle Perez (zaterdag 24 juli) en Kato & Tom van The Starlings (zondag 25 juli) voor een dag de ‘radmeesters’. Maar ook Andy Peelman, Kathleen Aerts, Metejoor, Camille Dhont, Jo Hens en nog heel wat anderen zullen deze zomer aan de attractie staan.

° Het Joe Muziekrad is van zaterdag 24 juli tot en met zondag 15 augustus op weekdagen geopend van 13:00 tot 20:00 en in het weekend van 11:00 tot 22:00 uur.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Joe
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx