RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Joe draait rondjes in Middelkerke

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

‘We’re flying high, we’re flying right up to the sky’ zal deze zomer voor heel wat kustgangers nogal echt worden. Van zaterdag 24 juli tot en met zondag 15 augustus trakteert Joe immers op een gratis – coronaproof – ritje in een reuzenrad. Met aan de ene kant een zeezicht en aan de andere kant een uitzicht op het binnenland. Uit te proberen aan de Koning Ridderdijk van Westende.

Elk weekend maken de dj’s er van 11:00 tot 22:00 uur live radio. Aanstaande zaterdag 24 juli wordt de spits afgebeten door Jan Bosman en Heidi Van Tielen, in het gezelschap van Belle Perez en burgemeester Jean-Marie Dedecker. Om 11:30 uur gaat het Joe Muziekrad z’n officiële eerste rondjes draaien. 

In het rad zijn de verschillende digitale kanalen van Joe te horen. Zo krijgt iedereen tijdens het gratis ritje een DAB+-ontvanger mee en kan er gekozen worden tussen Joe Lage Landen, Joe Easy, Joe 60’s & 70’s, Joe Top 2000 of Joe 80’s & 90’s. Op zich is dit ook een briljant idee om DAB+ te promoten, want het zal voor duizenden mensen wellicht de eerste kennismaking worden met het gebruiksgemak van een DAB+ ontvanger.

Eelke weekdag tussen 19:00 en 20:00 uur wordt een muzikale thema-avond georganiseerd. Van een uur vol discokoorts en liefdesnummers tot een uur met alleen maar zomerse sferen en kerstmuziek.

Robin Vissenaekens (Channel manager Joe): “Het is de eerste keer dat we met onze radiozender in de zomer voor een langere periode naar de Belgische kust trekken. Drie weken lang staan we letterlijk op een paar meter van het strand. Het is voor ons belangrijk om onze luisteraars iets te laten beleven, dus is het Joe Muziekrad gratis. Iedereen die langskomt en een ritje maakt zal kennis maken met onze digitale zenders.”

BV’s zijn ‘radmeesters’ van dienst

Vier weekends op rij zal er elke zaterdag en zondag een bekende Vlaming ‘radmeester’ van dienst zijn. Hij of zij zorgt mee voor het goede verloop aan het Joe Muziekrad, brengt ter plaatse live verslag uit op de radio en draait ook aan het wedstrijdrad waarbij de luisteraars kans maken op prijzen. In het openingsweekend zijn Belle Perez (zaterdag 24 juli) en Kato & Tom van The Starlings (zondag 25 juli) voor een dag de ‘radmeesters’. Maar ook Andy Peelman, Kathleen Aerts, Metejoor, Camille Dhont, Jo Hens en nog heel wat anderen zullen deze zomer aan de attractie staan.

° Het Joe Muziekrad is van zaterdag 24 juli tot en met zondag 15 augustus op weekdagen geopend van 13:00 tot 20:00 en in het weekend van 11:00 tot 22:00 uur.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Elke verlaat Joe (video)

Haar gezicht is bij het grote publiek bekender dan haar stem en dat heeft vooral Lees verder

Jelle Cleymans vanaf dit najaar te horen bij Joe

Niet zozeer als zingende BV, maar als één van de dj’s, al is hij geen Lees verder

Joe bouwt Antwerpse Waagnatie om tot Singalong Arena

Vanaf maandag 10 oktober zendt Joe opnieuw de top 2000 uit. De lijst wordt afgesloten Lees verder

Joe Lage Landen wordt een zomer lang ‘Joe 10 om te zien’

Joe heeft sinds vanmorgen het themakanaal Joe Lage Landen tijdelijk omgedoopt tot ‘Joe 10 om Lees verder

Joe Summer Island brengt retro kermis naar Westende

Voor de eerste keer bouwt een Vlaamse radiozender een entertainmentpark op aan de Belgische kust.

Joe zoekt opnieuw ‘De Leukste Hond van Vlaanderen’

Dit keer kunnen de viervoeters in 8 nieuwe en originele categorieën meedoen. Juryleden van dienst Lees verder

DPG Media zoekt jong mediatalent

Wie gekozen wordt maakt kans op een baan bij o.a. Joe en Qmusic DPG Media lanceert Lees verder

Joe gaat ‘Handdoek Leggen’ op geheime bestemmingen

Sven Ornelis trekt twee weken lang elke dag naar een andere, onbekende zonnige bestemming in Lees verder

Meer over Joe

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx