RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Joe bouwt Antwerpse Waagnatie om tot Singalong Arena

Heidi Van Tielen en Jan Bosman mochten hun programma gisteren – maandag 1 augustus – stofferen met nieuws uit eigen huis. Vanaf maandag 10 oktober gaat Joe immers opnieuw de top 2000 uitzenden. Tegelijk wordt de lijst afgesloten met de allereerste top 2000 Singalong Party.

Op 22 oktober wordt daartoe de Waagnatie in Antwerpen omgebouwd tot de Joe Singalong Arena. Bedoeling is dat die avond tweeduizend luisteraars luidkeels gaan meezingen, dansen én feesten. Tal van artiesten, muzikanten en dj’s brengen er hits uit de bewuste top 2000.  

Onder meer Sandra Kim, Belle Perez en Wim Soutaer komen langs. Ook dj’s Sven Ornelis en Bart-Jan Depraetere zijn van de partij met twee dj-sets en Raf Van Brussel staat centraal in de top 2000 Singalong Band. Andere artiesten worden binnenkort aan het lijstje toegevoegd.

Tickets zijn vanaf  vrijdag 5 augustus om 12:00 uur te koop via Joe.be. Er zijn verschillende formules beschikbaar, zo kan er worden gekozen voor de all-the-way beleving inclusief diner of om te feesten aan een exclusieve champagnetafel. 


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Joe
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx