RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Jo Nachtergaele station manager bij Nostalgie en Nostalgie+  

Radio Nostalgie heeft een nieuwe stationmanager: Jo Nachtergaele. De man is een ‘oude bekende’  in medialand. Hij was jarenlang directeur marketing bij VMMa/Medialaan, richtte onder andere JIMtv, JIM Mobile en VTMKzoom op en nam in 2011 ontslag om ieder jaar iets anders te gaan doen. De afgelopen tijd werkte hij achter de schermen ook voor Nostalgie.

Na Beach Radio en het Beach Festival zette Nostalgie het najaar in met onder andere ‘Nieuws in 1-2-3’, de door de wetgever verplichte eigen nieuwsuitzendingen, die eerder ontbraken. Wakker geschud door Studio 100, dat de rancune in de programmering aangreep om de licentie van Nostalgie te betwisten. Maar er was – uiteraard – meer. 

Tom Klerkx (Managing Director Radio & Audio): “Nostalgie evolueerde de laatste jaren van een degelijke maar ietwat grijze muziekzender evolueren we naar een eigentijdse love brand waar alle generaties zich kunnen thuis voelen. Met een mooie mix van tijdloze classics , feelgood storytelling en creativiteit. Zeker die laatste twee hebben we voor een groot deel te danken aan Jo Nachtergaele, die ons sinds 2019 als freelancer adviseerde op vlak van branding, communicatie en creative partnerships. Ik ben heel blij dat Jo nu full time aan boord komt om het succesverhaal van Nostalgie verder uit te bouwen”.

“Samen met Tom Klerkx, Creative Director Kevin De Geest en het hele Management Team van Nostalgie kreeg ik de kans om, naar aanleiding van het licentiedossier, mee te denken en te schrijven aan een radioverhaal voor de toekomst. Nu we die terecht behaald hebben en met alle Nostalgie-bagage van de afgelopen jaren, wil ik ook mij ook graag 200 procent inzetten om al die plannen te realiseren. Dat wordt ongetwijfeld een pittige challenge maar voor mij ook een zeer boeiende terugkeer in medialand”. 


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Nostalgie Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx