RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Jingles met goede vibes voor 100% NL (audio)

100% NL heeft haar audiobranding zopas compleet vernieuwd met een pakket positief klinkende AC-jingles, passend bij hun ‘pure’ Nederlandse format. Het lijkt bijna logisch dat daarom werd gekozen voor een samenwerking met PURE Jingles. Hun radiospecialisten helpen programmaleiders wereldwijd bij positionering en marketing van hun merk. Het bedrijf is ook winnaar van de Buma Award (en meerdere malen genomineerd) in de categorie ‘Beste Vormgeving Radio’.

“Om aan te blijven sluiten bij nieuwe muziektrends willen we de jingles regelmatig vernieuwen”, zegt Herbert Visser. Samen met Carlo de Boer vormt hij de RadioCorp- directie. “In november heeft PURE Jingles al bijgedragen aan de lancering van ons soft-pop station Sunlite. Het resultaat van die goede samenwerking maakte hen de logische keuze voor ons om ook ons vlaggenschip te restylen.”

“Eén van de belangrijkste dingen die je hoort op een zender is het jinglepakket”, legt radiodirecteur Martijn Zuurveen uit. “Het sounddesign creëert de herkenbaarheid en een fijn gevoel waar je naar wil luisteren. Helemaal matchend met de doelgroep van jonge gezinnen die wij bereiken. De audiovormgeving is een ondersteuning van de programma- en muziekstrategie. Gericht op deze tijd, waarin Nederpop geliefd is.”

“Het is altijd een groot en mooi moment om de audiovormgeving aan te passen”, vult radiocoördinator Raoul Schram aan. Hij begeleidde het project namens 100% NL. “Na de briefing is er veel op en neer gegaan. PURE Jingles gaat heel goed met feedback om en heeft 20 jaar ervaring. Ze weten waar ze over praten en dat is erg fijn werken. En ze leveren altijd kwaliteit. We hebben nu ook de beste jingles van Nederland.” (TB)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx