RadioVisie

  • .
    .

Je wordt helemaal ‘hiphop’ van BRUZZ

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Al voor de derde keer organiseert Bruzz de Week van de Belgische Hiphop. Van 30 januari tot 5 februari hoor je op Bruzz Radio de beste hiphop, soul en r&b uit eigen land. Zoals vorig jaar stemmen luisteraars, lezers en kijkers voor hun favoriete tracks in deze top 100. Deze speciale week is een initiatief van Vi.be en werd drie jaar geleden tijdens de coronacrisis een eerste keer georganiseerd om Belgische artiesten een boost te geven.

Vorig jaar palmden Stikstof en Zwangere Guy de top 10 in. ’t Hof van Commerce, Stromae, Starflam, Roméo Elvis, Brihang en Damso vervolledigden het lijstje. Benieuwd wie dit jaar aanvoerders worden? Dat wordt vrijdag 3 februari vanaf 10:00 uur duidelijk. Meedoen en stemmen kan via Bruzz.beBovendien maakt iedere deelnemer kans op concerttickets voor Belgische artiesten.

LIVE SESSIES

Bruzz nodigt tijdens deze speciale week boordevol aandacht en lofredes voor talent van eigen bodem eveneens gevestigde waarden en opkomende namen uit voor een babbel en live tracks. Onder andere Yellowstraps, Cedje, Drea Dury, Bryan MG, Spreej, Shaka Shams en Coely stellen hun nieuwe singles live voor. ’s Avonds draaien dj’s ook extra Belgisch en vooral Brussels. Producers, beatmakers en dj’s uit de hoofdstad en de rest van het land krijgen een extra platform.

° BRUZZ is onder andere de niet-commerciële, sociale en culturele radiozender die zich richt op het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het station zendt uit op 98,8 MHz en is te ontvangen tot in Leuven, Mechelen en Aalst. Naast radio is de vzw Bruzz – sinds 20 april 2016 – ook online, in print als via televisie actief. (DP)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx