RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Intussen in de provincies: Radio Bingo en Radio Maaskant

Het zijn niet echt de fijnste tijdens voor onze portemonnee. Weinigen die ontsnappen aan de nieuwe realiteit. Ook de lokale radiostations – overal ten lande – hebben het niet makkelijk. Al lukt het voor de ene al beter dan de andere om door te gaan. Twee berichten die uitersten laten zien, ook al in de uiterste hoeken van Vlaanderen.

Roeselaarse Bingo gaat rolschaatsen

Op zondag 25 september is er opnieuw een Rollerparade RSL. Dit is een tocht van ongeveer tien kilometer door het centrum van Roeselare, speciaal voor iedereen met rolschaatsen, inline skates, een skateboard, fiets, step, eenwieler… Men kan ook gratis skates ontlenen mits men zijn of haar identiteitskaart als waarborg afgeeft. De editie van aanstaande zondag wordt muzikaal ondersteund door Radio Bingo. De promowagen van de lokale zender zal aan de kop van de parade rijden en zorgen voor de muzikale ondersteuning. Deelnemen aan de Rollerparade RSL is gratis. Er wordt gestart om 19:00 uur, stoppen doet men aan de creatieve ontmoetingsplek Trax in de Traxweg 1. (AD)

Maasmechelse Maaskant gaat stoppen

Radio Maaskant, en daarmee zijn we helemaal aan de andere kant van Vlaanderen beland, maakte via z’n website en de eigen sociale kanalen bekend dat men ermee ophoudt. ‘Vanwege enkele onoverkomelijke medische problemen heeft het bestuur van Maaskant Maasmechelen tot z’n grote spijt moeten beslissen om het station (in ieder geval voorlopig) uit de ether te halen. De uitzendingen worden gestaakt per 1 oktober aanstaande. Alle betrokkenen werden inmiddels van deze beslissing op de hoogte gebracht’. De uitzendingen via DAB+ waren al in de maand mei gestopt. Zoals u eerder kon lezen in Het Blad.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx