RadioVisie

  • .
    .

Imaging-update voor One World Radio (audio)

One World Radio, het kanaal van Tomorrowland, viert zijn derde verjaardag, dat meldden we eerder al. Meteen aanleiding voor een imaging-update. Het ID-pakket bouwt voort op de unieke orkestrale sound van ’s werelds beste dance festival. One World Radio is intussen al in verschillende Europese landen 24/7 nationaal te ontvangen via DAB+ en FM en is ook op zaterdag on air via Qmusic in Nederland en Fun Radio in Frankrijk.

Tomorrowland is een monument in de wereld van het entertainment. De keuze om in alles wat het onderneemt de hoogste standaard te eisen, is één van de pijlers van dat succes. Bij de start drie jaar geleden koos het entertainmentbedrijf Brandy als imagingpartner voor One World Radio.

Het was meteen de start van een gedroomde -en eigenlijk evidente- samenwerking zegt Stijn D’hont, verantwoordelijke Music Programming OWR: “Tomorrowland wil mensen samenbrengen: uniting the People Of Tomorrow with The Sound Of Tomorrowland 24/7 all across the world. Brandy kan als geen ander dat DNA overbrengen in hun producties”.

Een nieuwe grootse ID is de basis voor een toolbox waarin One World Radio gemakkelijk quotes en voice overs kan verwerken. Tom Van der Biest, creatief directeur bij Brandy: “We bouwen voort op de unieke orkestrale sound die zo kenmerkend is voor Tomorrowland. De synths en tijdloze klassieke instrumenten komen samen in een strakke hybrid orchestral sound. Het was de bedoeling om in de basic ID meteen veel vaart te creëren en toch voldoende muzikaal te kunnen opbouwen”.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx