RadioVisie

  • .
    .

Ilse Liebens van de radiostudio naar de DJ-set

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Ilse Liebens die we tegenwoordig hoofdzakelijk kennen van Radio 1, heeft meer in haar mars. Uiteraard deed ze televisie – bij het terziele gegane JIMtv -, maar ook de DJ-wereld is haar al lang niet meer vreemd. Zo staat ze zondag aanstaande – 5 juni – in het Leuvense Depot, samen met de andere DJ’s van Discobar Galaxy.

Dit dj-collectief bestaat uit Bobby Ewing aka Jimmy Dewit, bekend van Belpop Bonaza (op Canvas), Lars Capaldi aka Frank Somers en… DJ Loveboat. Acher dit laatste pseudoniem gaat Adriaan Van den Hoof schuil. Inmiddels ook al in het oog van de storm terechtgekomen door een beschuldiging wegens grensoverschrijdend gedrag. Door de vele commotie die dit veroorzaakte rond zijn persoon, wordt hij bij Galaxy nu vervangen door… DJ Ilse Liebens.

De Limburgse (Opheers) verving bij Studio Brussel in 2005, tijdens de zomermaanden, Wim Oosterlinck. Daarna werd ze één van de vaste stemmen van het programma ‘Music@Work’ en later van het weekendprogramma ‘De Maxx’. Ze was daarnaast radiocoach bij MaxHa!, de voormalige Hasseltse jongerenradio van Hit fm. In 2015 ging ze voor Nostalgie werken, waar ze samen met Dave Peters het programma ‘The Breakfast Club’ presenteerde. In 2017 keerde ze terug naar de VRT en is ze te horen op Radio 1.

Spitant detail: Ilse was de eerste in Vlaanderen die tijdens het presenteren haar neuspiercing inhield. Bij JIMtv.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx