RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

‘Holebi Top 100’: uitstel was geen afstel

Hitlijsten. We herhalen het tot we er zelf draaierig van worden. Ze bestaan in alle maten, vormen en… kleuren. Al is de ene al wat opvallender dan de andere. Zoals is er bijvoorbeeld de ‘Holebi Top 100’ die jaarlijks wordt uitgezonden in de maand mei bij KIX – Maximaal Radio. Een goed verstaander heeft nu maar een half woord nodig, want weet wat er zal volgen…

Middenin de corona-lockdown moesten de initiatiefnemers hun plannen immers drastisch bijstellen. Een nieuwe datum werd gezocht en gevonden. De uitzending werd verplaatst naar zaterdag 3 oktober 2020, er wordt gestart om 10:00 uur. Ook dit jaar bepalen de luisteraars de rangschikking door online te stemmen. Met een portie geluk vallen zij die meedoen, ook nog in de prijzen. Mister Gay Belgium (foto onder) komt tijdens de uitzending zijn persoonlijke favoriete nummers voorstellen en er zijn tal van gasten uitgenodigd. 

Gastheren Lieven Batjioens, Marc Verleyen en Steven Devliegere nemen de presentatie van de ‘Holebi Top 100’ voor hun rekening. De lijst is een samenwerking tussen Mister Gay Belgium en Kia Grensland Gent, Eeklo en Deinze.

° KIX is te beluisteren op 104.7 FM (Aalter – Brugge), 106.3 FM (Eeklo – Zeeuws Vlaanderen) en 105.9 FM (Maldegem – Damme). Online en via de KIX-app.

Mister Gay Belgium 2019 Matthias De Roover


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx