RadioVisie

  • .
    .

VS: Hoe gaat het nog met de PAMS-tweeling? (audio)

We hebben het eerder al eens gehad over de PAMS-tweeling. Carol & Lauri Raymond zongen in 1963 jingles in voor serie 25, The Happy Difference, van het iconische jingle bedrijf uit Dallas. Ze kregen die klus op pakweg achtjarige leeftijd via hun oom Dan Alexander. De man zong toen al bij PAMS. In een opname (bron: PAMS – Jon Wolfert) kun je de twee nog zeer jonge zusjes aan het werk horen, met Camilla Duncan aan de piano.

Later begonnen de meisjes in Austin (Texas) samen een bedrijf in sauzen, ‘Sass sauces’. De onderneming groeide uit, met medewerking van de hele familie, tot tien bevlogen personeelsleden. Omdat in 2019 de huur van hun bedrijfspand plotseling met 350 procent werd verhoogd en een belangrijke klant wegviel, moesten ze door een diep dal. Maar dankzij de morele steun uit heel Austin én een crowdfunding actie kwam alles goed.

° Lees verder onder de fotos

De lokale krant ‘Austin Chronicle’ publiceerde er zelfs een paar artikelen over, waaronder dit. Maar zoals geschreven; het was tijdelijk, want inmiddels is het bedrijf alsnog gesloten. Overigens speelde Lauri Raymond als actrice in de jaren ’90 ook nog eens in een paar films.

Zondag 5 februari waren beide dames te gast in de wekelijkse radioshow van Jon Wolfert op Rewound Radio. Je kunt hier de uitzending terugluisteren. Het interview loopt van 27’54” tot 1’11’21” en duurt dus ruim 43 minuten. (Jingleweb.nl)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx