RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Het ‘summert’ nogal bij Nostalgie

De ‘Summer Feeling Top 1000’ van Nostalgie zit er op en vanaf morgen 4 juli starten de ‘Summer Stories’, een mix van herinneringen rond muziek en verschillende thema’s. 

De ‘summer’ van 2020 bij Nostalgie

Op 26 juni werd de zomerlijst van duizend nummers begonnen. Bekende en minder bekende nummers, samengesteld door de luisteraars. Op 3 juli tussen 15:00 en 16:00 uur presenteerde Johan Heenman de ultieme Top 10. De plaatsen 1 , 2 en 3 waren voor Kaoma met de ‘Lambada, Los Del Rio met de ‘Macarena’ en Shakira/Wyclef Jean met ‘Hips Don’t Lie’. 

Tom Klerkx, managing director radio: “Niet toevallig heel veel zuiderse artiesten in de topregionen van de Summer Feeling Top 1000. Leuk ook dat we deze week heel wat nummers te horen kregen die je niet zo vaak meer op radio gedraaid worden, maar die toch super goed passen bij een echte muziekzender als Nostalgie.” 

° De volledige ‘Summer Feeling Top 1000’ vind je op de vernieuwde website van Nostalgie.be of in de app. 

De ‘Summer Stories

Vanaf 4 juli gaat Nostalgie op zoek naar de fijnste zomer- en vakantie-herinneringen van hun luisteraars. Alle mogelijke thema’s passeren de revue. Van vakantieliefdes tot reizen, zonsondergangen, festivalmomenten en foute souvenirs. Ook bekende landgenoten en artiesten brengen hun verhaal: Jean Blaute, Tine Embrechts, Iante Tavernier, Marc Herremans, Pieter Aspe, Jani Kazaltsis…

In de ‘Zomer van Toen’ duikt Domi Crommen (foto) elke avond van 19:00 tot 21:00 uur terug in de zomerse hitparades van vroeger. Hij brengt die maanden helemaal terug tot leven met classics, nieuwtjes en weetjes van toen. Persoonlijke ‘Summer Stories’ kunnen gedeeld worden, waarmee een ballonvaart met de spiksplinternieuwe Nostalgie-luchtballon kan worden gewonnen. 


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Nostalgie Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx