RadioVisie

  • .
    .

Het radionajaar van 2022: TOPradio

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

TOP zet zich scherp dit najaar want naast nieuwe programma’s en gezichten pakt TOP uit met een nieuwe slogan en bijhorende audiovormgeving. Vanaf maandag 19 september gaat de radiozender door het leven met ‘We Make You Move’ als baseline.

TOP heeft de programmatie verder aangescherpt met live programma’s tussen 6 uur ’s ochtends en 21 uur ’s avonds. Naast de sterkhouders Jeroen & Koen in de ochtend, Bram & Laura op de middag en Peter Verhoeven in de avondspits verwelkomt TOP ook 2 nieuwe stemmen.

Radiomaker Xander Peeters die eerder actief was bij Qmusic en NRJ maakt de overstap naar TOP om er op vrijdagmiddag een gloednieuwe radioshow te presenteren. In de Xandershow (vrijdag, 12u-14u) krijgt comedy, Xanders ware passie, een plaats. Ook Michel De Wilde versterkt het dj-team van TOP. Hij is voortaan elk weekend te horen op zaterdag tussen 16 en 18 uur.

Zoals eerder al gemeld gaat Valerie Wynants aan de slag bij Studio Brussel, al vermeldt het nieuwe zendschema momenteel nog steeds een eigen programma met haar op vrijdag van 10 tot 12 uur.

“TOP wil Vlaanderen met de uitgesproken uptempo-muziekmix, hits met een beat en sterke radio letterlijk en figuurlijk (doen) bewegen, emotioneren en inspireren. De slogan ‘We Make You Move’ vertaalt de muzikale én inhoudelijke beleving van TOP. Als radiozender met een duidelijk dansbaar muziekprofiel zet TOP al langer dan vandaag mensen en dingen in beweging. Het werd dus hoog tijd om deze merkbeleving aan te scherpen.”

We Make You Move is vanaf vandaag, 19 september, te horen op TOP met nagelnieuwe jingles, geproduceerd door het Belgische Brandy Jingles. Je kunt ze hier beluisteren. “TOPradio is letterlijk TOP geworden in de audiovormgeving. Samen met een ijzersterk herkenbaar audiologo en dé muzikale sounds van nu klinkt het geheel van ongekend hoog internationaal niveau”, klinkt het bij TOP.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over TOPradio

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx