RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Het radionajaar van 2022: Nostalgie

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Na Beach Radio vanuit Nieuwpoort en een nieuwe editie van het Beach Festival, met ruim 25.000 bezoekers, start ook bij Nostalgie het najaar. Met onder andere een ontbijtconcert van Tom Helsen, nieuwe stemmen in de spitsprogramma’s en een gewijzigde aanpak van het radionieuws.  

Op ’80s Top 880′ en de ’70s Top 770′ is het nog even wachten, maar vanaf 5 september zijn er al tickets te winnen voor een ontbijtconcert met Tom Helsen. Ochtend-DJ Astrid Philips trakteert op zondag 18 september met muziek én ontbijt op een unieke en geheime locatie. Morgen – vrijdag 02 september – komt Tom Helsen naar Nostalgie om er samen met Astrid tussen 08:00 en 09:00 uur ochtendradio te maken en komt de luisteraar te weten hoe die exclusieve tickets kunnen worden bemachtigd. 

Ook op 5 september pakt de nieuwsredactie uit met een vernieuwende formule: ‘Nieuws in 1-2-3’.  Vanaf 06:00 uur krijgen luisteraars om het halfuur, in drie berichten, alle actualiteit mee om maximaal geïnformeerd de dag te kunnen starten. Het start in de ochtendshow en wordt later uitgebreid naar de rest van de dagprogrammering.   

Hoofdredacteur Bart Van Langenhove: “Bij Nostalgie primeert de muziek, maar we willen natuurlijk onze luisteraars meegeven wat er in Vlaanderen en de wereld gebeurt. Je krijgt al het relevante nieuws in 1-2-3! Voor een nieuwsredactie is dat best een pittige uitdaging. Maar na een grondige voorbereiding en de nodige testen, ben ik heel blij met dat we nu met deze innovatieve en snelle manier van informeren kunnen uitpakken.” 

Bij ‘Astrid in de Ochtend’ duikt een nieuwe stem op. Nieuw, maar niet onbekend. Larissa Roose (foto bovenaan: links) kennen luisteraars als interviewer en co-host van het Beach Festival. Tot voor kort was zij te horen in de ochtend bij NRJ. Nu maakt ze de overstap naar Nostalgie waar ze samen met Astrid Philips en hoofdredacteur Bart Van Langenhove (foto bovenaan: met gekruiste armen) doordeweeks voor de start van de dag zorgt. 

De voormiddag en het lunchuurtje worden voorlopig ingevuld door Sebastian Decrop, aangezien Marcia Bwarody momenteel volop geniet van het moederschap van haar dochtertje Oona. Johan Henneman blijft de vertrouwde prik tussen 13 en 16 uur.

Ook in de avondspits bij Bjorn Verhoeven is er een nieuwe en tegelijk vertrouwde stem te horen: Michaël Joossens (foto bovenaan: rechts). DJ op party’s overal ten lande en al bekend van zijn radiowerk bij MNM en NRJ. Michaël zal Bjorn assisteren. 

Ook de beide avondblokken met Leen Demaré en Herbert Bruynseels blijven wat ze waren.


Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Het radionajaar van 2022: NRJ

Na vier jaar weten we dat ze bij NRJ Vlaanderen vooral goed zijn in het Lees verder

Het radionajaar van 2022: StuBru en De Tijdloze

Belangrijkste nieuwigheid is ‘Bijna Weekend’ op vrijdag van 13 tot 19 uur. Stijn Van de Lees verder

Het radionajaar van 2022: Radio 2

Na het afschaffen van de ontkoppelde Avondpost trekt Radio 2 eind dit jaar ook een Lees verder

Het radionajaar van 2022: Joe

Belangrijkste wijziging is dat Heidi en Bart-Jan voortaan een radiokoppel vormen en naar de voormiddag Lees verder

Nostalgie schrapt laatavond, exit Herbert Bruynseels

Na Joe vindt ook Nostalgie een gepresenteerd laatavondprogramma geen prioriteit meer.

Nostalgie: start van 70s Top 770 én Young Hearts (video)

Een pittige uitdaging voor de dj’s want de studio staat vol curverbakken waarin ze op Lees verder

Nostalgie draait de 70s Top 770 volledig vanaf vinyl

En mocht er toch nog ergens een vinylplaat ontbreken, dan rekent men op de luisteraars.

Kim trapte nummer 880 af bij Nostalgie (video)

Uit een online bevraging blijkt dat ruim één op de drie twintigers fan is van Lees verder

Meer over Nostalgie Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx