RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Het radionajaar van 2022: MNM

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

MNM start het najaar op 30 augustus met de tweede editie van The Catch, een levensgrote versie van ‘verstoppertje spelen’. Twee MNM-dj’s verstoppen zich in Disneyland Parijs en vijftig duo’s van luisteraars gaan naar hen op zoek.

Aan de vaste waarden wordt niet geraakt. Kawtar & Keyaert loodsen je opnieuw door de ochtend, maar nieuw is dat de MNM-studio op de weekdagen al vanaf 4 uur wordt voorverwarmd door Manu Van Acker (foto boven). Deze jonge Oostendenaar, net afgestudeerd aan het RITCS in Brussel, mocht in het afgelopen seizoen al ervaring opdoen tijdens MNM Late Night op woensdag. Manu debuteert tussen 4 en 6 uur op maandag 5 september.

Brahim, Astrid Demeure en Gillis & Govaerts behouden hun stekjes, maar vanaf 5 september wordt Wanne Synnave je vaste partner van maandag tot donderdag tijdens de middag van 12 tot 13 uur met ‘La La Lunch’.

Voorts kondigt MNM voor het najaar een nieuwe editie aan van De Strafste School en de MNM1000. Plus zal de jongerenzender van VRT samen met de luisteraars een feestje geven omdat ze ‘5000 dagen’ bestaan.

Enkele weken geleden kondigden we hier ook al aan dat MNM samen met het Britse ReelWorld Productions aan de slag was om een volledig nieuwe sound te bedenken voor de zender. Sinds maandag is dat ‘sonic logo’ – u mag het ook gewoon ouderwets een jinglepakket blijven noemen, hoor – te beluisteren. Realisator Bart De Raes zette alvast deze smaakmaker online.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx