fbpx

RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Het Radioblad: 21 maart (video)

Ook Nostalgie gaat naar zee

Nostalgie gaat op 11 augustus weer naar zee. Een jaarlijkse gewoonte, net zoals veel anderen de zomerse lokroep naar het zilte nat niet kunnen weerstaan. Dit keer trekken de ‘Antwerpse’ radiomakers naar Middelkerke voor een nieuwe editie van hun intussen bekende en succesvolle ‘Beach Festval’. Gisteren, dinsdag 20 maart en net op hun tiende verjaardag, maakten ze de eerste namen bekend van de optredende artiesten. Stefan Ackermans mocht even na 08:00 uur vertellen voor wie de eer en het absolute genoegen was weggelegd om de spits af te bijten. Het werden de opnieuw van stal gehaalde Kreuners. Meteen is ook de ticketverkoop van start gegaan. Nog tot en met 31 maart kan dat aan het ‘early bird’-tarief van 54,00 euro als u hier klikt.

Kijk… luistercijfers

De maandelijkse luistercijfers voor Nederland werden gisteren, dinsdag 20 maart, bekend gemaakt door Stichting Nationaal Luister Onderzoek (NLO). In de meetperiode januari/februari is NPO Radio 2 wederom de best beluisterde radiozender. De marktleider moest wel 4,1% marktaandeel inleveren. Radio 538 volgt met 12,6%procent (+1,9%). Sky Radio staat op plek 3 met een marktaandeel van 9,4% (-1,5%). Ook 100% NL, BNR Nieuwsradio, Classic FM, NPO Radio 1, NPO Radio 4, NPO Radio 5, Qmusic, Radio Veronica en Sublime FM gaan er op vooruit. Radio 3 zakt naar 3,4%. De rapportage is gebaseerd op een landelijk representatieve steekproef van 7487 respondenten. De gemiddelde luistertijd in deze periode was 2 uur en 35 minuten. Een daling van 16 minuten. Veel meer luistercijfers vindt u bij radio.nl.

Met een link naar Jasper Steverlinck

Jasper Steverlinck is terug van lang weggeweest. Hij stelt zijn gloednieuwe album exclusief voor tijdens een Radio 1 Sessie op 28 maart. De publieke omroep doet dat in het gezelschap van tweehonderd luisteraars die zichzelf mogen uitnodigen. Eerst moeten ze voorbij een wedstrijdvraag. Daarna zijn ze getuige van Steverlinck, puur en eerlijk. Maar omdat zelfs hij nu eenmaal niet tegelijk gitaar en piano kan spelen, brengt hij zijn ouwe getrouwe metgezel Valentijn Elsen mee. Een tandem die al jaren uitstekend werkt. En sinds oktober vorig jaar al meer dan dertig shows afwerkte. Het tweede deel van die tournee begint eind maart en nét voordien kunt u één en ander live meemaken in de Marconi-studio van de VRT. Dat ziet er uit als in deze clip. Hier linken om verder te kijken en luisteren.


Spotlight
TVV Sound
Broadcast Partners
TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
De clash der titanen onder de portals en de muziekuitgevers gaat verder Ketnet en Radio
Stelletje Gentenaars troefde vijf Australiërs en een Brit af. Met vlag en wimpel! Als u
Publieke omroep gaat (weliswaar onbedoeld)... elanden behoeden voor ongelukken Geen idee wie het allemaal netjes
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen
Radio 2, met hernieuwde moed bezig dankzij de opvallende inhaalbeweging op Radio Donna, heeft een
Radiomedewerker Michel De Sutter (foto), bezieler en regisseur van de hoorspelen op Radio 1 en
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen
De ene Expres is de ander niet en ook deze CEO is uniek en moet

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in Actueel
ClubFM wordt ROXX

‘Geletterd radiovolk’ wordt leesambassadeur

Een ‘dodelijke’ radiospot (video)

Het Radioblad: 20 maart (video)

Nieuw programmaschema bij jarige Nostalgie

BBC heeft koudwatervrees voor afschakeling FM (audio)

Sluiten