RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Het ‘Radio Mi Amigo Event 2020’

Een bericht beginnen met het intrappen van een open deur? Moet kunnen! De tijd gaat zo snel dat de organisator van het volgende ‘Mi Amigo Revival Event’ – Editie 2020 – dus, alweer volop bezig is met de voorbereidingen. Vooral omdat deze herdenking, op algemene vraag, nu is uitgebreid tot liefst vijf dagen. Het begint op woensdag 25 maart en duurt tot en met zondag 29 maart.

Mocht je voor het eerste kennis maken met deze meerdaagse, dan leggen we het graag nog even uit. Verschillende dagen na elkaar worden, enkel via webstream weliswaar, originele programma’s van Radio Amigo, in studiokwaliteit (opgenomen aan boord van het zendschip en in de studio’s in Play de Aro) opnieuw uitgezonden, op de tijdstippen van weleer.

Dit jaar gaat het om ruim honderd uur radio, zoals die toen klonk. Inclusief de commercials, jingles, promo’s, tunes én stemmen, aangevuld met tracks uit de jaren 70. Tijdens de nonstop uren komt zoals steeds, na het tijdsein, ’Mi Amigo’s Lieveling’ voorbij. Dit jaar werd gekozen voor de datum van 29 maart, omdat die het dichtst bij het event ligt.

Noteer nu alvast dat het ‘Mi Amigo Revival Event 2020’ kan gevolgd worden via dit webadres: radiomiamigo.co.uk. Daar kan je ook alle noodzakelijke info vinden en of opvragen. Het jaar 2020 wordt overigens een bijzonder druk zeezenderjaar met een bijzondere rol voor Mi Amigo, dit tijdens diverse evenementen. Zo wordt er van 21 tot en met 24 mei aanstaande ook weer uitgezonden vanaf de Castor, opnieuw voor anker in de haven van Blankenberge.

Het ‘Mi Amigo Revival Event’ is één van die herdenkingen die de voorbije jaren steeds belangrijker is geworden en heel wat luisteraars weet te bereiken. Het complete programma overzicht, kan je hieronder terugvinden en/of downloaden. (PDL)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx