fbpx

RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Het Ochtendblad van 20 december (filmpje)

Verwacht u niet iedere dag aan een ‘Ochtendblad’, maar af en toe is er gewoon teveel kort nieuws om het in ons populaire Avondblad kwijt te kunnen. Daarom dus… Overigens; een goedemorgen en maak er een fijne (radio)dag van! (Illustratie bovenaan: Joey)

Met de beste wensen van de VRT

De tijd dat de Belgische Posterijen, miliciens die verplicht onder de wapens waren geroepen, mocht terughalen om tijdens de eindejaarsperiode de honderdduizenden kerst- en nieuwjaarsaartjes te helpen verwerken, ligt heel ver achter ons. U stuurt er zo goed als geen meer via ‘snail mail’, wij ook niet. U gebruikt al langer de digitale snelweg om uw wensen over te brengen. En wie meer middelen heeft, zet ook die in. Zoals de VRT die een equivalent van z’n beste wensen in een videofilm goot die maar liefst twee minuten duurt. Als u heel goed kijkt ziet u tussen de vele aandacht voor de tv-afdelingen, ook een glimp van MNM, De Inspecteur van Radio 2, Radio 1 (Jan Hautekiet), en StuBru (Saskia Schoeters). Klara ontdekten we niet. Maar dat kan aan ons liggen…Probeert u hier maar zelf. (JLB)

Podcast: Red Pilled America: Company Town

Een podcast die aansluit bij de vele berichten over het slappe nieuwskoord waarop platformen zoals Facebook en Twitter dansen. In deze aflevering gaat het over een oorlogsveteraan, de zware verwondingen die hij opliep en zijn revalidatie (de man verloor zijn beide benen en een arm), en de business die hij later opzette via Facebook. En die hij, naar eigen zeggen, ook weer teloor zag gaan omdat hij een conservatieve nieuwssite leidde op Facebook. Voor een goed begrip: de uitzendingen in deze podcast staan vaak haaks op wat de gangbare mening is over bepaalde problemen – namelijk rechtse, conservatieve standpunten. Luister met de nodige korrel zout, maar laat het u aanzetten om zelf een mening te vormen. Podcast Red Pilled America: Compagny Down. (HVG)

‘Varia’ heet vanaf nu ‘InTune’

‘Varia’, het (klanten)magazine van reclameregie Var is niet meer. Een gevolg van de make over die het bedrijf zichzelf heeft opgelegd. En bij een vernieuwde Var hoort een vernieuwd ‘blad’. ‘Meet InTune’ is de naam. ‘Ambitie, talent, in het nu’ zijn de sleutelwoorden. “Met Inspirerende topics over wat leeft en beweegt in de mediawereld”, aldus Saskia Schatteman, CEO van Var. “Denk aan audio journeys en sonic branding, hot topics nu smart speakers hun intrede doen in de huiskamers. In onze vernieuwde DIVA studie speelt sonic branding niet toevallig een grote rol.” U kan de eerste editie hier inkijken. (JLB)


TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
Spotlight
TVV Sound
Broadcast Partners
TVV Sound
TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen
Probeer dan al eens om goed te doen. Dat is momenteel de diepe verzuchting bij
U zal het verschil (waarschijnlijk) niet kunnen horen, maar wel zien Ook hier is er
Volgens de laatste cijfers van Eurostat wordt in Vlaanderen zoat één kind op de tien
Stel je voor: je bent rustig aan het genieten van een mooie song op de
Keurgroep jaggers (vitalo's voor onze noorderburen), gaat tv maken met een plusje Tegenwoordig wordt zonder
Botsen de nieuwe plannen van de minister op de bestaande realiteit?  Vandaag in de commissie
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in Actueel
Het Avondblad van 19 december (audio & video)

VRM: Boete voor Stadsradio Vlaanderen

Oostenrijk: Nieuwe kans voor commerciële radio

Het Avondblad van 18 december (filmpje & audio)

Marconi Oeuvre Award voor Willem van Kooten

Het Avondblad van 17 december (fimpje)

Sluiten