RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
Heynen

Het nieuwe najaar van TOPradio

We brachten donderdag al het nieuws dat TOPradio met ingang van morgen weer Jeroen Gorus en Koen Van der Sloten omarmt in de ochtend. Tijd dus om ook de rest van het najaarsprogramma van deze netwerkradio onder de loep te leggen.

In de week, van maandag tot donderdag tussen 9 en 10, blikt TOPradio terug op meer dan twee decennia retro en vintage beats uit 25 jaar TOPradio in ‘Best of 25 Years’, samengesteld door Dimaro. Op vrijdag is er 60 Minuten Schaamteloos, mixed by X-TOF als trampoline naar het weekend.

Geen Geert De Meyer meer bij TOPradio. De man die de voorbije vier jaar de ochtend voor zijn rekening nam, verlaat na 18 jaar het station en gaat voor de welbekende ‘nieuwe uitdaging’. In zijn plaats verwelkomt TOPradio vanaf 30 augustus Valerie Wynants als nieuwe host. Zij neemt op weekdagen het blok 10-12 uur voor haar rekening. Valerie deed van september 2018 tot mei 2020 de avond bij NRJ en mocht in het weekend ook al opdraven bij Tomorrowland One World Radio.

De middagpauze (12-14 uur) is voor Bram Vanhee en Laura Van den Broeck. Van maandag tot donderdag mag één TOPradio-luisteraar zijn of haar eigen ‘pauzeplaylist’ opdienen aan de rest van Vlaanderen. Op vrijdag draaien ze de 30 populairste TOPradio-hits van het moment in de Spinning 30.

Peter Verhoeven, die in juni al in stilte door TOPradio werd binnengehaald nadat hij vorig jaar bij DPG Media op een zijspoor belandde, is dit najaar de sterkhouder van 15 tot 18 uur. Voor hem is het dan in feite nog ochtend, want hij maakt zijn programma nog steeds vanuit Los Angeles, waar hij intussen al zeven jaar woont. Peter haalt onder meer Belgisch dj-talent naar de studio en mist, samen met verkeersman Lieven, geen enkele topic van de dag.

Van maandag tot donderdag, tussen 18 en 20 uur, is er Wouter De Vries met Wouter Afterwork. Verwacht je aan massa’s interactiviteit en gedurfde beats. Op vrijdag wordt dit tijdslot ingepalmd door The Partyroom, waar de coolste dj’s uit binnen- en buitenland hun party tricks & treats komen showcasen. En, nu het toch volwaardige radiobroertjes zijn geworden, knalt elke avond, van acht tot middernacht, Tomorrowland One World Radio door de speakers van TOPradio.

In het weekend mag Daan De Scheemaeker de ochtend verzorgen tussen 7 en 10 uur, gevolgd door Jens De Wilde (zaterdag) en Jonathan Vanhelleputte (zondag) met TOPrequest tussen 10 en 13 uur. In Dance Vibes, tussen 13 en 16 uur, schrijft Dr. Funk de ultieme dansmedicatie voor. Ook de Global Dance Chart en de Serious Beats Top 30 met Christophe Aps (resp. op zaterdag en zondag, van 16 tot 18 uur) komen dit najaar terug. En elke zaterdag en zondag, tussen 18 en 20 uur, kun je weer genieten van de puike selecties en gevatte presentatie van top-TOP-dj Kurt Vermeiren.


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over TOPradio
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Dimitri
Dimitri
22 augustus 2021 - 10:51 10:51

Is er eigenlijk nog interesse in Netwerk 2? Want nu ligt de gunstige 99.0 (Mechelen) er al maanden werkloos bij. Dit terwijl andere omroepen zoals bovengenoemde al vrij snel weggeblazen worden.

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx