RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Het najaar van VRT-radio

Inleiding

Inhoud

Het is een aloude uitdrukking, maar blijkbaar is die nog helemaal niet ‘versleten. ‘De laatsten zullen de eersten zijn’, dus. Er zit zelfs een dubbele betekenis in. Als laatste van de ‘grote jongens en meisjes’ is de publieke omroep helemaal klaar met het nieuwe radioschema voor het najaar.

En wat dat eerste betreft, we houden het er op dat, indien je al hun zenders bij elkaar optelt, ze nog steeds het grootst aantal klanten hebben. Vijf radionetten, een heel erg uitgebreide nieuwsdienst en een bijna evengrote sportredactie. Alles bij elkaar goed voor 2.025,8 voltijdse equivalenten en 2.143 actieve personeelsleden (eind 2020).

Dat is heel veel volk en die hebben allemaal wel iets te vertellen. Kortom, het najaarsschema voor 2021 bevat heel wat nieuwigheden, terwijl er ook heel wat is gebleven. Tel daarbij ook nog eens de plannen voor de toekomst en de Vlaamse pers werd zopas getrakteerd op een heel erg uitgebreid document waarin alle de komende plannen haarfijn uitgelegd worden.

Vanaf maandag 30 augustus luiden Radio 1, Radio 2, MNM, Studio Brussel en Klara het najaar in. De VRT-radionetten serveren ook dit seizoen een mix van nieuwe radioverhalen én inspirerende podcasts.

Ontdek hier het overzicht van de gloednieuwe titels, verrassende stemmen en de vertrouwde sterkhouders.


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Davy
Davy
4 oktober 2021 - 18:44 18:44

Afgeschaft? Van maandag 4 tot en met zaterdag 9 oktober hoor je een hele week lang de grootste hits en de beste klassiekers uit de jaren 90 op Radio 2.

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx