fbpx

RadioVisie

.
TVV Sound
.

Het Middagblad van 3 februari (audio)

Gust Decoster te gast bij Michel Follet

‘Aan het juiste adres’ is een tv-programma dat een beetje verstopt zit op de beeldbuis. Geprogrammeerd op een kleine zender, Eclips TV, zijn er niettemin regelmatig gasten die nog steeds tot de verbeelding spreken. De vorige zin doet vermoeden dat het om mensen gaat die anno nù iets minder in de belangstelling staan. Wat klopt, maar ze zijn er nog en hebben ieder in hun eigen domein grote verdiensten. Vragensteller Michel Follet ontvangt volgende week niemand minder dan Gust Decoster (fotocredits: Eclips TV). Het spreekt vanzelf dat het onderwerp radio veelvuldig zal worden aangesneden. Ook met Jo Lemaire, Filip Van Belleghem en Roland Bergeys wordt gebabbeld. ‘Aan het juiste adres’ wordt regelmatig herhaald. Voor het exacte uitzenduur kan u hier terecht. (TB)

Reclame die een beetje eng  kan worden

Sinds juni 2017 werkt de reclameregie van de Amerikaanse groep Comcast aan een oplossing die het gebruik van persoonlijke gegevens in het kader van targeted tv-spots moet beveiligen, in partnerschap met andere operatoren (Disney, Mediaset Italia, TF1). Enkele dagen geleden maakte de groep een eerste balans op van de vorderingen van het project dat vertegenwoordigd wordt door een platform dat Blockgraph gedoopt werd. Dat moet media, bureaus en adverteerders de mogelijkheid bieden hun gebruikersgegevens (kijkers en klanten) te activeren in hun campagnes dankzij een blockchain oplossing die hun anonimiteit, bescherming en eigendom garandeert. Blockgraph werd ontwikkeld met Viacom en Spectrum Reach; het systeem wordt momenteel getest door NBC Universal. De ambitie is het op te nemen in het adressenbestand van Comcast in de VS. De groep is ook in gesprek met andere potentiële deelnemers voor een uitrol op grotere schaal. (Bericht: MM.be)

Terug naar de muziek van 3 februari 1974

Vandaag is het 3 februari… en kijk dat was in 1974 ook al een zondag. Mooi om eens exact 45 jaar terug te gaan in de geschiedenis. Radio Mi Amigo was op dat moment net iets meer dan een maand in de lucht en was er in die korte tijd in geslaagd super populair te worden. Dat had uiteraard te maken met het feit dat er restoluut gekozen werd voor een Vlaamse insteek. De eigen muziekindustrie had er een geweldig promotiekanaal bij gekregen. Getuige daarvan de ’Nederlandstalige Top 15’ die werd uitgezonden op zondag, gepresenteerd door een andere (oud) succesvolle zanger; Norbert. We gaan terug in de tijd, ook nog met een stukje Paul Severs die net voor de hitlijst zijn show afsluit. En tot slot is er heel even Ad Petersen met een deeltje van het ‘Toffe Tiental’ (een soort tipparade). (TvH)


TVV Sound
Spotlight
TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen
‘Dos Cervezas’, de singel waarmee Tom Waes probeert om zich te plaatsen voor een schlagerfestival
Na weken van toenemende speculatie is de kogel eindelijk door de kerk. Door de ondertekening
MNM Lanceerde Stemtest specifiek voor jongerenOud Radio 2 coryfee Ro Burms te gast bij Michel
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen
i24 News Omdat ik de eenzijdige berichtgeving over Israël zat was ging ik op zoek
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in Actueel
DIVA: de beste radiospots van het najaar 2018
Het Avondblad van 2 februari (video)
Radio is sterk medium voor autosector
Het Avondblad van 1 februari (video)
VRM: “Erkenningen zijn definitief”
Studio Brussel heeft zichzelf heruitgevonden
Sluiten