fbpx

RadioVisie

.
TVV Sound
.

Het Middagblad van 19 juni (video)

Reyerslaan en Medialaan

‘Karrewiet’, het jeugdjournaal van Ketnet krijgt eigen nieuwsankers. Naast Jelle Mels, is dat een dame met een flinke radiobinding. Mariam El Mandoudi werkte onder andere voor MNM, Qmusic en Joe, waar ze instond voor het radionieuws…/… Dorothee Dauwe van Qmusic wordt de meter van het tweede kindje van haar collega Maarten Vancoillie. Het meisje wordt verwacht in november…/… We blijven nog even in de Medialaan hangen. Anke Buckinx van Joe stapt in het huwelijksbootje met haar vriend Tom François. Het koppel is al veertien jaar samen.

VRM is niet bevoegd

In januari vroeg de VZW Familyradio Vlaanderen de VRM om de VRT te veroordelen tot het stopzetten van de distributie van de ‘submerken’ MNM Hits en Klara Continuo via het DAB+ platform wegens overtreding van de beheersovereenkomst. Deze submerken zouden niet beantwoorden aan de strategische doelstellingen van de VRT, zoals beschreven in de beheersovereenkomst. Door deze overtreding is er volgens de klager sprake van een vorm van oneerlijke concurrentie omdat ook zij hun programma’s via het DAB+ platform uitzenden. De VRM oordeelde zopas dat ze geen bevoegdheid hebben om hierover een uitspraak te doen. De klacht werd bijgevolg verworpen. Bekijk hier de beslissing van de VRM.

Rudi fietste naar Brugge 

Nazareth heeft weer toegeslagen. Eén van zijn inwoners dan toch. R. Van Vlaanderen fietste dit keer geheel persoonlijk door de Brugse regio om de radiosituatie ter plaatse te onderzoeken. Het resultaat van zijn diepgravend speurwerk werd alweer verpakt in een hilarisch filmpje dat weinig aan de verbeelding overlaat. Zo kennen we onze pappenheimers weer. Er is trouwens nog een bijkomend voordeel aan deze bijdrage, u kan immers ook gewoon luisteren zonder te kijken, want eigenlijk gaat dit om radio met beeld. Zelf zien we een nieuw fenomeen opduiken, podcasts met beeld. 


Spotlight
TVV Sound
TVV Sound
Yesterdayland
TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Joey bepaalde het 'gezicht' van RadioVisie Zowel Thierry Missiaen als Patick Kicken genieten van hun
Van de acht bureaus die een shortlist haalden op The New York Festivals, hebben er
De zomer is niets, twee en een halve maand geleden was ik bang dat ik
In deze vijfde en laatste aflevering van onze artikelenreeks over radioportals willen we de internetradio-meerwaardezoeker
Oud-radiomaker Rik Joossens is niet meer [caption id="attachment_22466" align="alignright" width="175"] klik om te vergroten[/caption] In
Welke 60-plusser herinnert zich niet de demonstratie van 18 april 1973 in Den Haag, de
Augustus 1979  Mi Amigo wordt drijvend ‘Bedevaartoord’ Op een ogenblik dat nog maar weinig Mi
PROS krijgt twee broers Radio PROS schakelt een versnelling hoger en gaat van start met

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in Actueel
De laatste twaalf: Wie zijn ze? (1)

Podcasts krijgen een soort verdienmodel

Het Middagblad van 18 juni (video)

Licentieronde extra netwerk DAB+ van start

Radioreclame op VRT: Kassa kassa dankzij StuBru en MNM

Nederland: DAB+ Streekomroep haalbaar

Sluiten