RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Het kloppende hart van De Warmste Week is DWW Radio

De Warmste Week ging deze ochtend van start, live vanuit Mechelen. Met de slogan ‘Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen’ zet de bekende solidariteitsactie van de VRT dit jaar één maatschappelijk thema op de kaart. Er wordt ook geld ingezameld voor het DWW Fonds, dat speciaal werd opgericht bij de Koning Boudewijnstichting om tweehonderd projecten te steunen die er in 2022 voor moeten zorgen dat er meer mensen echt zichzelf kunnen zijn in onze samenleving. 

Het kloppende hart van De Warmste Week is DWW Radio: MNM en Studio Brussel delen een week lang hun frequentie. Naast fundraising zorgt DWW Radio voor ‘funraising’, met een ‘zotte verzoekweek’ en ‘Met ‘Iedereen Danst’. Elke dag om 10:00 uur meedansen met DWW Radio. En met radioreporters die met ‘De Microfoon’ door het land op zoek gaan naar warme acties.

DWW Radio van start

Siska Schoeters gaf deze ochtend de aftrap van DWW Radio, op Studio Brussel, MNM, Eén en VRT NU. Daarna namen Peter Van de Veire en Fien Germijns de microfoon over. Het eerste verzoeknummer kwam van luisteraar Emily De Coster uit Evergem: ‘This is me’ door Keala Settler and The Greatest Showman Ensemble. Emily was vroeger onzeker omdat ze hoorapparaten draagt. Omdat haar omgeving daar rekening mee houdt, kan ze nu wel helemaal zichzelf zijn.

Bazart speelde vanochtend als eerste band live op DWW Radio. Deze week komen nog een pak andere artiesten langs: het is uitkijken naar Bart Peeters, Chuki Beats + Yung Mavu + Dina Ayada, Clouseau, Dikke, Gestapo Knallmuzik, Goldband, Intergalactic Lovers, K3, Kids With Buns, Meau, Merol, Meskerem Mees, Metejoor, Milow, Niels Destadsbader, Novastar, Oski, Pommelien Thijs, Rian Snoeks en Willy Sommers.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM Meer over Studio Brussel
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx