RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

MNM zocht en vond ‘klavertje 4’

We vroegen het ons zaterdag jongstleden (22 augustus) nog af in het bericht ‘Klavertje Vier’ voor MNM? Ja dus. Vandaag werd het kwartet bevestigd door de jongerenzender. Hun namen en wat de twee jongemannen en jongedames in hun mars hebben. Dit nieuwe en jonge talent zal zowel voor als achter de schermen actief zijn. 

Anke Goergen, Esther Nwanu, Robin Keyaert en Timo Piredda gaan de taken verdelen. Robin neemt vanaf zondag 30 augustus ‘BFF – Best Friends Forever’ voor zijn rekening. Zijn drie nieuwe collega’s zullen vanaf maandag 31 augustus, samen met Alexandra Gadzina, afwisselend ‘MNM Late Night’ presenteren. 

BFF – Best Friends Forever

Vanaf aanstaande zondag presenteert de 26-jarige Robin Keyaert uit Gent (zoon van Ingeborg) ‘BFF – Best Friends Forever’. Hij wil de luisteraars verbinden door muziek. Liedjes voor vrienden, geliefden en familie kunnen worden aangevraagd, met daarbij de reden waarom die persoon hen zo dierbaar is. “Ik kan nog niet goed vatten dat ik drie uur op zondagavond mag presenteren. Ik heb amper ervaring en ben dus enorm dankbaar voor de kans. Babbels doen met luisteraars, veel muziek mogen draaien en dat voor een heel land. Zot.”  

Om en om: MNM Late night

Vanaf maandag 31 augustus presenteert een trio afwisselend ‘MNM Late Night’. Timo Piredda (19) komt uit Maaseik en presenteert op lokale radio MFY in Houthalen-Helchteren en Radio GRK in Genk. “Al sinds mijn elfde ben ik verliefd op de radio. Ik speelde altijd ‘radio-dj’ op mijn kamer. Mijn ouders werden daar gek van dus ben ik snel verhuisd naar de lokale radio waar ik ondertussen al meer dan vijf jaar wekelijks presenteer. Het was altijd al een droom om ook te kunnen presenteren op zo’n grote zender. Marco maakte er ooit een nummer over: ‘De meeste dromen zijn bedrog’, maar toch niet alle dromen zo te zien! Het wordt ongetwijfeld een fantastische ervaring, met heel veel goede muziek!”

° Tekst gaat verder onder de foto’s

Esther Nwanu (22) woont in Laakdal. Ze houdt van dansen, zingen en video’s maken. “Hoe cool is dit? Kleine Esther had sowieso nooit geloofd dat ze ooit MNM-dj zou worden, maar hier sta ik dan! En ik heb er belachelijk veel zin in.”

Collega Anke Goergen (20) is afkomstig uit Wilrijk. Favoriete hobby’s: zingen, nummers schrijven, muziek spelen en optreden. “Als kind was ik al een echte MNM-fan. Vanaf ik in de auto stapte, was mijn eerste vraag dan ook: ‘Mag MNM op?’ Zelfs zo erg dat mijn papa en ik vaak hevige discussies hadden omdat hij naar een andere zender luisterde. Nu ik de kans krijg om op dé beste radiozender te presenteren, weet ik dat hij stiekem de grootste fan gaat worden. Wel nog een kleine waarschuwing aan alle luisteraars, want ik durf wel eens meezingen met alle hits…”

Jong talent zoeken en kansen bieden

MNM wil, zich volop richten op jongeren en jong talent kansen geven om zichzelf te ontplooien. Daartoe zijn er talentenzoektochten MNM Rising Star, UrbaNice Battle of Talents en MNM Start To DJ. Ook achter de schermen wordt continu gezocht naar nieuw radiotalent om het team te versterken. Zo is er ook jaarlijks MNM Student Late Night, een studentenproject waarbij jongeren van zes hogescholen onder begeleiding van de ervaren MNM-dj’s radio maken. 

Daarnaast zijn er ook de MNM Talentendagen, waarbij men letterlijk de deuren opengooit en iedereen mag komen bewijzen wat hij in zijn mars heeft. Vaste waarden zoals Laura Govaerts, Evelyn De Backer, Anushka Melkonian en Yoren Linsen werden daar ontdekt. Ook de nieuwe stemmen die straks hun opwachting gaan maken, werden tijdens de MNM Talentendagen opgemerkt.

Heynen


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx