fbpx

RadioVisie

.
TVV Sound
.

Het Kerstavondblad van 24 december

‘Brussel’ mag blijven storen

’s Vrijdags voor kerstmis is het altijd druk bij de Vlaamse regering. Hét moment om nog snel een aantal zaken erdoor te jagen. Alle redacties van de grote media werken immers op halve kracht, de kans er iets in de krant komt is bijzonder klein. Gisteren, 23 december werden enkele belangrijke beslissingen voor de radiosector genomen. Het frequentieplan werd voor een tweede keer goedgekeurd. Men heeft haast. Ook het samenwerkingsakkoord tussen Vlaanderen en Wallonië is goedgekeurd. Pech dus voor iedereen die last heeft van storingen vanuit Brussel. Die liggen nu voor onbeperkte tijd vast en worden legaal. Voorlopig zijn beide zaken nog niet in het Staatsblad verschenen. Vermoedelijk goed voor alweer nieuwe juridische procedures. Wordt vervolgd in 2019… (VO)

‘Bakske vol met Harald’

Harald Scheerlinck (29) uit Mechelen maakt vanavond om 22:00 uur zijn debuut als presentator bij Radio 2. Luisteraars van Radio 2 Vlaams-Brabant kennen hem al ruim zes jaar als nieuwslezer en reportagemaker. Ook bij Qmusic deed hij al heel wat ervaring op. Hij was er redactiemedewerker voor het programma van Wim Oosterlinck en Anke Buckinx. Zijn kerstshow kreeg de naam ‘Bakske vol met Harald’, naar het bekende liedje van Urbanus. Of er hierna een vervolg komt met een eigen programma, is nog niet besproken. Maar aan ambitie en gedrevenheid bij Harald geen gebrek. “Door dit te doen, merk ik dat dit iets is wat ik echt heel graag wil. Maar ik blijf met beide voeten op de grond. We zullen wel zien wat de toekomst brengt.” (PVB)

Linde sprak opnieuw, net zoals Michel

In Wachtebeke heeft Linde Merckpoel (foto bovenaan – credits:VRT) voor het eerst gesproken na een week zwijgen in het kader van De Warmste Week. Daarmee wou het gezicht van Studio Brussel geld inzamelen voor Coda, een vzw die stervende mensen begeleidt. Haar actie bracht 10.000 euro op. Zelf zwijgen, lezen en kijken lukt hier…/… PROS: waar profs en vrijwilligers elkaar ontmoeten. Gisteren, zondag 23 december, zette Michel Follet de kerstshow van de Heldergemse lokale radio (zonder FM-frequentie) de nodige luister bij. Samen met Mellissa (afgekort tot Melleken), op de foto, een nieuwe medewerkster van PROS. Hààr grote idool. Zijn bijdrage kan hier beluisterd worden(PVB)


TVV Sound
TVV Sound
Spotlight
TVV Sound
TVV Sound
Yesterdayland
TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Publieke omroep en lokale radio: twee maten en nog meer gewichten? Wallonië ziet geen graten
'Nooit meer sneeuw op je tv'. Het is de naam van de overheidscampagne waarmee antenne-kijkend
Zoals gewoonlijk is wat er achter de schermen gebeurt veel interessanter (voor ons) Het blijft
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen
Net nu ze een degelijke wedstrijd konden bedenken, doen ze het niet! Omdat we het
Iedereen krijgt ze wel eens in zijn inbox: mailtjes met reclame voor ‘penis enlargers’ en
Manu Van Aalst (foto bovenaan) uit Boom en twintig jaar jong, heeft ‘MNM Start to
In Antwerpen tellen ze tot 100 en 40 jaar geleden trokken ze met bijna 100

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in Actueel
‘Viva for life’ haalt € 4.929.220 op

Ochtendman vertrekt in stijl

Het Avondblad van 23 december (audio)

‘Media Network’ van RNW afgestoft (audio)

Het Avondblad van 22 december (filmpjes)

UK: Twee nieuwe Virgin-producten op DAB+ (video)

Sluiten