RadioVisie

  • .
    .
Heynen

Het is vandaag 9 november… 1976 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Jan in de ondersteuning van Frank – garantie voor één en al sfeer

Van twaalf tot twee uur was het bij Radio Mi Amigo genieten geblazen als er weer een nieuwe aflevering van het live programma ‘Baken 16’ de lucht in ging. Zo ook op 9 november 1976 met aflevering 73. Aan boord van het zendschip zaten op die dag Frank van der Mast die de presentatie voor zijn rekening nam, maar ook Jan van der Meer was aanwezig.

Deze laatste verzorgde de nieuwsflitsen en zorgde ook voor een heel pak extra informatie. In ‘Baken 16’ was de rubriek ‘Boordgebeuren’, met daarin de belevenissen van de bemanning op het zendschip en de post van luisteraars, bijzonder populair. Ook de ‘Alarmschijf’ en de nummer 1 uit de ‘Top’ 50 werden gedraaid.

‘Kassa Cash Casino’ werd tweemaal gepeeld. Luisteraars konden daarvoor brieven sturen met de oplossing van een geheimzinnige geluid. Wel moest een bankbriefje van 20 BEF of 1,50 gulden aan postzegels bijgesloten zijn. Dat geld was bedoeld voor goede doelen die Mi Amigo ondersteunde. Een boordevolle uitzending, met heel veel gezelligheid. (TvH)


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx