RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Het is vandaag 9 januari… 1977 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Een nieuw jaar en heel wat wijzigingen bij Mi Amigo

Aan het begin van 1977 voerde Radio Mi Amigo heel wat wijzigingen in de programmering door. En dat had alles te maken met het vertrek van Peter van Dam. Hij zou half januari voor het laatst te horen zijn bij de zeezender via de 192 meter. Hij was eigenlijk al op 1 januari vertrokken uit Playa de Aro, waar de programma’s steevast twee weken op voorhand werden opgenomen. 

Behalve dat de luisteraars Peter niet langer zouden horen betekende dit ook dat er meer programma’s live vanaf het zendschip kwamen. ‘Damski’ presenteerde op 8 januari eveneens voor het laatst de ‘Mi Amigo Top 50’ op tape. Ook de ‘Nederlandstalige Top 15’, die op de zondagmorgen werd uitgezonden, zou vanaf 16 januari live gepresenteerd worden. 

Dit had zeker voordelen, want op die manier kon de hitlijst nauwer aansluiten bij de actualiteit. Vandaag zijn we toe aan de laatste Top 15 horen die nog was opgenomen in Spanje. Het is opnieuw zondag 9 januari 1977, de gastheer is Bart van Leeuwen (foto bovenaan)(TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx