RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Het is vandaag 9 augustus… 1978 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Scheepsbeschuit met muisjes’ en pindakaas in de koffie

Vandaag drinken we ons kopje koffie samen met Marc Jacobs (foto bovenaan) en daar nemen we uiteraard een stukje scheepsbeschuit bij, want dit programma heet niet voor niets ‘Koffie met scheepsbeschuit’. Volgens Marc betreft dat vandaag ‘scheepsbeschuit met muisjes’, ter ere van alle nieuwe mensen die geboren zijn op 9 augustus 1978.

Om helemaal in de sfeer van het programma en de sfeer aan boord van de MV Mi Amigo te komen mag je overwegen om wat… pindakaas in je koffie te doen. Marc vindt het helemaal niets, maar over smaak valt niet te twisten. Hij vertelt dat hij tot 04:00 uur in de nacht bezig is geweest om alle singles in een nieuw rek te plaatsen. En het ziet erallemaal mooi uit. Alleen jammer dat na gebruik niet iedereen de platen weer op de juiste plek terugzet. 

In de messroom staan alle stoelen op de tafel en alles wordt flink schoongemaakt, de patrijspoorten worden gezeemd. Het is 9 augustus 1978, dit is Radio Mi Amigo Internationaal op 319 meter. (TvH)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx